Vrline i mane horoskopskih znakova: Rak je osjetljivo zlopamtilo , Lav tvrdoglava kraljica drame, Vaga neodgovorni manipulator!

Vrline i mane horoskopskih znakova: Rak je osjetljivo zlopamtilo , Lav tvrdoglava kraljica drame, Vaga neodgovorni manipulator!

7. svibnja 2017. 0 By Admin

Puno članaka je napisano kako bi ljudi bolje razumjeli karakteristike horoskopskih znakova. Većina raspravlja o pozitivnim osobinama svakog znaka, ali gdje god postoji dobro, postoji i ono loše.

 

 

Ne bi mogli doživjeti hladnoću da nismo iskusili vrućinu. Ne bi prepoznali ljubav da nismo nikada doživjeli mržnju. Tako postoje oprečne osobine u svakom od astroloških znakova.

 

 

Baš kao što se govori o  pozitivnim karakteristikama svakog znaka, potrebno je govoriti i o njihovim negativnim osobinama. Razmotrimo neke teške osobine, ali u duhu zabave. Slobodno podijelite neka od svojih iskustava u komentarima ispod.

 

 

Ovan

  • Sebičan
  • Loš Planer
  • Naprasit

Budući da je Ovan prvi horoskopski znak, osobe rođene u znaku Ovna su astrološke bebe. To je razlog zašto je njima važno uvijek govoriti o sebi.

 

 

Vi možete i umirati, a vaš prijatelj Ovan će i dalje samo nastaviti pričati o sebi, ne primjećujući da imate problem. On je fokusiran na sebe i zapravo ne sluša druge ljude kada oni govore.

 

 

Nemojte se iznenaditi kada zatražite njegovo mišljenje vezano uz neku vašu važnu dilemu, a on vas samo blijedo pogleda. Ovan ne razumije koncept pomnog razmišljanja, tako da nikada ne planira unaprijed.

 

 

Ovan kaže sve što mu je na pameti; oni samo izvale stvari prije nego što uopće promisle. Znaju imati snažne izljeve ljutnje. Često ne mogu shvatiti što nije u redu s vama i zašto ste uzrujani zbog njih. Ovan misli da je uvijek u pravu.

 

 

Bik

  • Lijen
  • Tvrdoglav
  • Pasivno-agresivan

Bik se uglavnom voli svaki dan dugo odmarati u hladu pod lijepim drvom. Dakle, vaš prijatelj Bik je lijen i njegova želja je odraditi što je manje moguće posla. Ako njegov posao može obaviti netko drugi, to je još bolje. Bik sve voli raditi na svoj način i neće popustiti ni malo. On je tvrdoglav kao mazga.

 

 

No, pošto je nježna Venera njegov vladar, on će to tako slatko izvesti da ničega nećete biti ni svjesni. A ako ne želite učiniti određenu stvar, budite spremni za pasivno – agresivan pristup. Oni su majstori u tome. Bik će djelovati jako ljubazno, mirno će vam se smiješiti i lagano dalje neće raditi ono što bi trebao učiniti.

 

 

Bik ima veliku ljubav prema ljepoti, umjetnosti, glazbi  i suprotnom spolu. No, on  ima i tendenciju pokušavati ignorirati oštrije realnosti života – i pogodite tko se suočava s njim? Vi. Zato što ste tako dobri u onome u čemu već jeste dobri. Vidite, rekao sam da će vas pokušati šarmirati.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6