HOROSKOP ZA HRABRE: Astečki horoskop pomoću datuma vašeg rođenja čita sudbinu!

HOROSKOP ZA HRABRE: Astečki horoskop pomoću datuma vašeg rođenja čita sudbinu!

8. svibnja 2017. 0 By Admin

JAGUAR Jaguar je simbol sunca, dobrog srca, dobrog zdravlja, istrajnosti, uspeha i sreće. Pripadnike ovog znaka privlače moć i slava. Ne podnose greške niti mogu gledati druge kako im kvare planove ili uništavaju stvari. Odlični su organizatori i savršene vođe, koje nikad ne riskiraju ako nisu sigurni u uspeh. Hrabri su i vole kad se ljudi dive njihovom heroizmu.

 

 

Veoma su senzualni i u vezama izuzetno romantični. Iskreni su, otvoreni i ljubomorni u vezi. Uvek im je potrebno znati da imaju kontrolu. Znaju biti previše zahtevni prema sebi samima i ljudima oko sebe. Jaguar se slaže sa krokodilom, trskom, zecom i jelenom.

 

 

TRSKA Trska je simbol vedrine i mudrosti. Ovo su veseli i inteligentni ljudi. Imaju stalnu potrebu za duhovnošću, umetnošću i radošću. Pozitivni su i ne brinu puno o materijalnom bogatstvu, njihova sreća je daleko iznad toga. Veoma su nezavisni i ponosni na to. Vešti su sa rečima i novac do njih lako dolazi. Trske su bolji prijatelji nego ljubavnici, iako imaju karakterističan šarm i harizmu.

 

 

Vole iznenađenja i vole prijatelje i rodbinu .Ne vole dosadu i zato se uvek zanimaju nečim. Hiroviti su u ljubavi i ljubavniku se retko predaju i dušom i telom. Potrebna im je sloboda i svojevoljno donose odluke. Trske se dobro slažu sa kremenovima, jaguarima, cvetovima i kućama.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7