Šta vam karte za proricanje sudbine predviđaju u maju

Šta vam karte za proricanje sudbine predviđaju u maju

8. svibnja 2017. 0 By Admin

Saznajte kako su se posložile karte za ovaj mesec i šta vas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja u narednom periodu.

 

1.OVAN

MISAO – VESELJE – PUTOVANJE: Potraga za „onim pravim“ ili „onom pravom“ nikada nije bila lakša nego tokom ovog meseca! Univerzum je izgleda spremio neka lepa iznenađenja slobodnim Ovnovima – dobili ste na poklon dobro raspoloženje, komunikativnost i vedar duh i sada se samo čeka „ljubavna varnica“. Veći broj izlazaka, društvenih dešavanja, zabava – na jednoj od njih možete se jako zainteresovati za osobu koja ili ima kontakte sa inostranstvom, ili je širokog duha i obrazovanja.

Stvari će se između vas dvoje brzo zahuktavati – držimo vam palčeve da potraje! Ukoliko ste u dužoj emotivnoj vezi – neki od vas će ozbiljno razmišljati o unapređivanju ili uozbiljavanju vašeg odnosa. Moguće je da ćete sa voljenom osobom krenuti da pravite planove o budućnosti. U vašim bračnim zajednicama vladaće uglavnom solidna situacija. Nemojte je kvariti svojim eventualnim razmišljanjem o nekoj priči „sa strane“.

2.BIK

ISTINA – VENČANJE – SVEŠTENIK: Potreba da volite i budete voljeni, kao i velike strasti koje se provlače tokom ovog meseca, mogu vas „gurnuti“ u pravcu odnosa sa osobom koja je ili zauzeta ili ima još uvek neraščišćenu emotivnu situaciju. Iako ćete se u ovom odnosu osećati jako dobro, cenjeno, voljeno i poštovano, ipak će se nadati da će se situacija brzo preokrenuti i da ćete sa ovom osobom moći da izađete „u javnost“ i otkrijete svoju ljubav.

Generalno gledano – slobodnim Bikovima će se u životu sada pojavljivati samo oni sa kojima bi ulazak u vezu doneo komplikacije, zastoje, teškoće. U vašim emotivnim relacijama – i vi i partner ćete sada više težiti skladu, lakše ćete se uklapati i uglavnom bi vaša priča trebala da teče bez nekih velikih prepreka. I pored ovako dobre situacije, kao da je nebo rešilo da vam povremeno uputi po koji izazov – vaš odnos će na neki način biti „testiran“, možda pojavom „nekog trećeg“.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6