Šta vam karte za proricanje sudbine predviđaju u maju

Šta vam karte za proricanje sudbine predviđaju u maju

8. svibnja 2017. 0 By Admin

9.STRELAC

BOLEST – LOPOV – NEISKRENOST: Pa sad… da je bajno baš i nije, zar ne? Dosta loše karte za vas. Slobodni pripadnici ovog znaka definitivno, po svemu ovome što vidim, imaju mogućnosti SAMO za neobavezne kontakte. Ne samo to, možete se uplesti i u priču sa zauzetom osobom, viđati se sa nekim sa kim imate veću razliku u godinama…i tako dalje. No, u svakom slučaju, teško je da ćete otići dalje od neke isključivo seksualne priče.

Sa ovakvim kartama, čak vam se ni ne preporučuje da sa bilo kim razmišljate u nekom ozbiljnijem pravcu, jer je malo verovatno da će to uspeti. Ukoliko ste u emotivnoj vezi – pa, ni ovde tumačenje situacije nije sjajno. Kontakt sa partnerom je dosta loš, a i vi i on možete imati nešto „sa strane“ . U prevodu – krićete stvari jedno od drugog, nećete biti iskreni niti spremni za pravi kompromis.

10.JARAC

LJUBAVNICA – NEPRIJATELJ – IZNENADNA SREĆA: Hteli vi to ili ne, bili spremni ili ne – slobodnim Jarčevima se ljubav sprema da zakorači u život. Neće tu biti nekih velikih priprema, da se razumemo. Stvari će se pokrenuti odjednom, zaokupiti vas i „poneti“. Moguće je doduše, da vas ova osoba već neko izvesno vreme posmatra, „merka“ i samo čeka pravi momenat da napravi situaciju koja bi vodila ka spajanju vas dvoje. Moj vam je savet – opustite se i uživajte. Ne razmišljajte o problemima, ne razmišljajte o prošlim greškama, zažmurite i zakoračite! Bolje okolnosti su prisutne kod Jarčeva u emotivnim relacijama. I vi i partner ulažete dosta truda u odnos, pa nije ni čudo što se stvari pomeraju s mrtve tačke. No, da se razumemo – ne može se preko noći BAŠ SVE srediti. Imaćete i na dalje vi svojih turbulencija, ali ćete nekako lakše izlaziti na kraj sa njima.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6