PUN MESEC U ŠKORPIJI 10. MAJA 2017: Svakome donosi novu energiju u život – neko će pronaći svoju srodnu dušu, a neko sebe

PUN MESEC U ŠKORPIJI 10. MAJA 2017: Svakome donosi novu energiju u život – neko će pronaći svoju srodnu dušu, a neko sebe

10. svibnja 2017. 0 By Admin

Pun Mesec se u sredu 10.maja dešava na 20° Škorpije. Biće veoma moćan i donosi ispunjenje nekih zaboravljenih obećanja. Osim toga i Pluton -vladar samih Škorpija- će se nalaziti na mestu koje obećava mogućnosti za velike promene.

 

Ovaj majski pun mesec će biti na samoj zvezdi Zubenešamali. To je fiksna zvezda koja je zadužena za karmičke dugove i njihovo balansiranje. Zubenešamali je arapska reč za „škorpijinu kandžu“ koja se zvanično nalazi u konstelaciji Vage – odnosno terazija koje mere težinu dobrih nasuprot loših dela. Iako zvuči strašno ovo je zapravo jako srećna zvezda koja po čuvenom astrologu V. Robson donosi „trajnu sreću, bogatstva i časti “ onima koji su zadužili druge.

 

Uticaj ove zvezde je sličan zajedničkom uticaju Jupitera i Merkura , dakle u noći ovog majskog punog Meseca bićemo naročito intelektualni, oštroumni i intuitivni.

 

 

Pozitivnu karmu koju ovaj 10.maj donosi treba da iskoristimo da olakšamo sebi život i iskoristimo prednosti. Ovo se naročito odnosi na Bikove i Škorpije jer će na njih ovaj lunarni ciklus najviše uticati.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3