Nedeljni Ljubavni Horoskop od 14. do 21. maja: Blizanci čuvajte se  slatkih obećanja, Vaga mora napraviti nimalo lak izbor, u život Jarca će ušetati jako važna osoba…

Nedeljni Ljubavni Horoskop od 14. do 21. maja: Blizanci čuvajte se slatkih obećanja, Vaga mora napraviti nimalo lak izbor, u život Jarca će ušetati jako važna osoba…

14. svibnja 2017. 0 By Admin

OVAN

Početkom nedelje će vam prijati susreti “jedan na jedan”. Vodite računa da ne preterate u tome i ne ugušite svog partnera. Možda će on ipak žeteti da bude u društvu i van kuće, pa bi moglo doći do nesuglasica. Razgovarajte i pokušajte da napravite balans. U sredu i četvrtak će vaša plemenita i humana strana doći do izražaja.
Vaš partner neće želeti da vas opetrećuje problemima i pokušaće da ih sakrije, ali vi čitajte između redova i nađite mu se na usluzi, a karma će vam vratiti za vikend, šta god da uradite.

 

 

BIK

Početkom nedelje vodite računa da ne propustite nešto pozitivno i lepo samo zato što sudite o knjizi na osnovu korica. Posvetite se i pridajte više važnosti nekome kome je stalo do vas. Mogli biste otkriti neke novine koje nikako niste očekivali. Sreda, četvrtak i petak su dani vrlo povoljni za upoznavanje novog partnera s obzirom da će vam društveni život biti uzbudljiviji nego inače.

 

 

Vikend bi vam mogao doneti katastrofu u ljubavi. Ako se to dogodi, ne očajavajte. To je uvod za veliku sreću.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6