Nedeljni Ljubavni Horoskop od 14. do 21. maja: Blizanci čuvajte se  slatkih obećanja, Vaga mora napraviti nimalo lak izbor, u život Jarca će ušetati jako važna osoba…

Nedeljni Ljubavni Horoskop od 14. do 21. maja: Blizanci čuvajte se slatkih obećanja, Vaga mora napraviti nimalo lak izbor, u život Jarca će ušetati jako važna osoba…

14. svibnja 2017. 0 By Admin

VAGA

Uz malo sreće, neki značajni delići priče, kada je vaša veza upitanju, biće napokon složeni. Napokon će vam se razjasniti sve ono što vam nije bilo jasno i što vas je uznemiravalo. Bili pozitivni ili negativni, rezultati će vam doneti mir. U sredu i četvrtak moraćete da napravite neki izbor po pitanju ljubavnog života, koji neće biti ni malo lak.

 

 

Umesto da uništavate svoje srce i mozak, razmislite dobro o onome šta gubite a šta dobijate i obavezno uključite mozak, jer će uplitenje emocija otežati rešenje. Za vikend će se vaše emocije menjati veoma brzo. To ustvari može biti veoma zabavno.

 

 

ŠKORPIJA

Praštanje je jednostavno i plemenito, ali ono mora doći iz srca. Ovo važi i za oproštaj samom sebi, a to je upravo nešto što treba da uradite početkom nedelje. Zaboravljanje, sa druge strane, može dovesti do toga da ne izvučete lekciju i ponovite grešku, pa o tome povedite računa. Utorak, sreda i četvrtak su sjajni za flertovanje, žurke, sastanke i uopšte sve vidove zabave i radosti.

 

 

Budite pozitivni i nasmejani. Nikad ne znate ko će vas primetiti. Naročito za vikend. Gde god da idete budite lepi, jer vas očekuje iznenadan i nezaboravan susret.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6