Otkrijte koji znakovi pucaju od ljubomore: Djevica voli  buditi kod  partnera ljubomoru, a ovaj znak  bolje da ne izazivate, u naletu ljubomore spreman je na sve…

Otkrijte koji znakovi pucaju od ljubomore: Djevica voli buditi kod partnera ljubomoru, a ovaj znak bolje da ne izazivate, u naletu ljubomore spreman je na sve…

14. svibnja 2017. 0 By Admin

Rak
Ovaj znak vrlo rijetko proživljava osjećaje ljubomore jer su većinu vremena zaslijepljeni ljubavlju. Toliko su predani osobi koju vole da ne mogu niti zamisliti da ih njihov partner može prevariti. No, ako pronađu razlog za ljubomoru to će ih snažno potresti. Vrlo teško opraštaju zbog čega, ako su povrijeđeni, ostaju dugo nezadovoljni.

 

 

Lav
Pripadnici ovog znaka često postaju ljubomorni, a razlozi su ili njihov ponos ili pak strah da nisu dovoljno voljeni i poštovani. Kada Lav ‘zariče’ to neće biti zbog izgubljene ljubavi, već zbog nemoći koju osjeća. Od svog partnera očekuju puno, izbog toga često postaju ljubomorni.

 

 

Djevica
Rođeni u znaku Djevice vrlo često vole izazivati osjećaj ljubomore, ali ne kod sebe nego kod svog partnera. Vole dominirati u vezi i vole imati potpunu kontrolu, kako nad partnerom tako i nad svojim osjećajima. Upravo zbog toga osoba koju Djevica voli postaje ljubomorna što može dovesti do drame u vezi.

nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4