BIK – Mjesečni horoskop za jun 2017. godine

BIK – Mjesečni horoskop za jun 2017. godine

17. svibnja 2017. 0 By Admin

Posao:

Dragi Bikovi,
Na početku juna se posvetite dovršavanju onoga što niste stigli da dobršite u vrijeme koje ste planirali. Koliko toga uspjete da okončate, toliko ćete lakše i efikasnije započeti nove poslovne projekte i zadatke. Od 6. juna će Venera biti u vašem znaku i vaše sposobnosti će doći do punog izražaja. Osjećaćete se na svom i moći ćete da se istaknete na svom poslu, najviše kroz lični nastup i rukovodeće sposobnosti.

 

 

Nastupaćete ljubazno i u vašem nastupu će drugi vidjeti vaše samopoudanje, eleganciju i riješenost da dobijete ono što želite. U dogovorima i pregovorima ćete nalaziti načina da se drugima dopadnete i nametnete na pozitivan način, što će vam donijeti uspješne dogovore i poboljšanu saradnju. Umjećete da na sebe skrenete pažnju tako što ćete isticati svoj izgled i svoje karakterne osobine na svakom mjestu gdje to može da vam donese poene i otvori vrata ka uspjehu.

 

 

Napredak u realizaciji ciljeva ćete ostvariti posebno ako se bavite oblastima menadžmenta, ako ste na rukovodećem položaju ili ako imate sopstveni posao, tj. svoju firmu.

 
Od 6. do 21. juna Merkur će prolaziti kroz vaše polje novca i nalaziće se u Blizancima kojima vlada što će vam otvoriti mogućnosti da poboljšate svoju zaradu i saldo na računu. Umjećete dobro da kalkulišete i da planirate finansijske akcije i transakcije.

 

Racionalno ćete pristupati prihodima i rashodima i znaćete kako da ostvarite ravnotežu na tom polju. Pazite da na precijenite svoje sposobnosti, jer ćete se suočavati sa raznim izazovima i promjenljivim okolnostima. Izbjegavajte ulaženje u rizične finansijske poduhvate. 14. juna možete ostvariti dobitak na poljima zabave i u kreativnom radu ali vam 19. jun donosi teškoće i moguće blokada na poljima javnosti i u odnosima sa poslovnim partnerima.

 
Nezaposleni Bikovi će biti prilagodljivi u odnosu na okolnosti i konkurisaće samo na onim mjestima gdje su sigurni da mogu da dobiju bar privremeni posao.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3