Mjesečni horoskop za jun 2017. godine

Mjesečni horoskop za jun 2017. godine

17. svibnja 2017. 0 By Admin

Pogledajte najdetaljniji mjesečni horoskop za mjesec jun 2017. koji vam je pripremio naš astrolog Igor Pavluković!

Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

OVAN

Posao:

Dragi Ovnovi,
Angažujete se oko dugoročnih poslova i oko projekata koji mogu da vam donesu napredak u karijeri ili učvrste vaše trenutne pozicije. Na tom polju će biti neophodni pojačani napori jer još uvijek postoje zastoji zbog kojih kasnite sa ostvarenjem planiranog i zbog čega je potrebno da nadoknađujete propušteno. Sporije odvijanje radova uz nepovoljne okolnosti zadržaće se tokom celog juna. Merkur koji vlada vašim poljem komunikacije će od 6. do 21. juna prolaziti kroz znak Blizanaca, što će pojačati vaše organizacione sposobnosti i započećete sa planiranjem novih projekata i radnih zadataka. Ovo je povoljan period za Ovnove koji se bave oblastima komunikacija, saobraćaja, trgovine i konsaltinga. Bićete više nego obično u pokretu, zakazivaćete i dogovarati sastanke na kojima ćete vrlo rečito i sa pojačanim samopouzdanjem da iznosite vaše prijedloge, što će vam omogućiti da sklopite bar jedan unosan ugovor. Ako se bavite prodajom, uvećaćete broj kupaca vaših proizvoda jer ćete umjeti da ih zainteresujete da kupuju od vas.
Venera koja vlada vašim poljem novca već početkom mjeseca pravi trigon sa Saturnom, što vam donosi dobitke od velikih projekata, posebno ako se bavite građevinskom industrijom ili izgradnjom. Venera će praviti i konjunkciju sa Uranom, što vam donosi i neočekivane prilike da profitirate kroz berzanske akcije, ali pod uslovom da ih pratite, učestvujete i ugrabite priliku čim vam se ukaže. 6. juna Venera ulazi u znak Bika kojim vlada, što će vam doneti dobar osjećaj za ulaganja i finansijske akcije. Umjećete da racionalno rasporedite svoje prihode i rashode. 23. juna će Venera praviti trigon sa Plutonom, što će vam pružiti priliku za ostvarenje značajnog dobitka od posla povezanim sa energetskim resursima.
Nezaposleni Ovnovi imaće plodne ideje kako da dođu do zaposlenja. Ostavićete utisak na potencijalnog poslodavca svojim intelektom.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Pokazaćete koliko vam je partner važan tako što ćete mu dati do znanja da ste svesni nekih njegovih vrijednosti zbog kojih ste se odlučili da budete baš sa njim u vezi ili braku. Iznenadićete voljenu osobu tako što ćete joj nešto lijepo pokloniti i to će biti upravo ono što će uvjeriti vašeg partnera da poznajete šta voli i koje su njegove potrebe i očekivanja.
Venera koja vlada vašim poljem ljubavi praviće u drugoj polovini mjeseca sekstil sa Neptunom, što će vas činiti romantičnim i maštovitim. Više vremena ćete provoditi sa voljnom osobom i uživaćete u intimnim trenucima koje ćete osmisliti samo za vas dvoje, a što će vašeg partnera učiniti ispunjenim i srećnim.
Ako ste slobodni:
Neodoljivo će vas privući neko koga ćete upoznati preko poslovnih aktivnosti. Namo samo jednog sastanka u vezi zajedničkih aktivnosti, spoznaćete da imate slične ciljeve u životu i dosta zajedničkih interesovanja, tako da se vaš susret neće završiti samo na poslovnom nivou. Produbićete to u privatno viđanje u slobodno vrijeme. U drugoj polovini juna će se između vas dvoje razbuktati strasti. Pripazite da vam ne izmaknu kontroli i ući ćete u novu emotivnu vezu.
Stariji Ovnovi će tragati za osobom koja odgovara njihovim kriterijumima. Ovog mjeseca ćete tražiti u drugoj osobi kvalitete na nivou ličnosti i duše. Spoljni izgled ili materijalno stanje vam neće biti na prvom mjestu.

Zdravlje:

Osjećaćete potrebu da se više krećete, što će pozitivno uticati na vašu fizičku kondiciju. Prijaće vam svakodnevna šetnja, a praktikovaćete i trčanje, biciklizam, planinarenje i sve vrste fizičkih aktivnosti gdje možete da svoje telo pokrećete na raznovrsne načine. Potrebno vam je što više vremena na čistom vazduhu i suncu.
Zbog toga što ćete biti u pokretu češće nego obično, biće vam potrebna ishrana pojačana kalorijama. Konzumirajte više mesa, kuvanog na pari. Pileće meso i govedina će vam nadoknađivati energiju koja vam je potrebna. Biće vam potrebno i više sna i odmora. U drugoj polovini mjeseca će vam prijati mlijeko i mliječni proizvodi.

Srećni brojevi:

7, 14, 18, 24, 27

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12