JARAC – Mjesečni horoskop za jun 2017. godine

JARAC – Mjesečni horoskop za jun 2017. godine

19. svibnja 2017. 0 By Admin

Posao:

Venera koja vlada vašim poljem posla i karijere 6. juna ulazi u vaše polje kreativnosti i u svoje sjedište, znak Bika, gdje je snažna, što će vam donijeti uspeh u svemu gdje možete da pokažete svoj osjećaj za lijepo i sklad. Najviše uspjeha u svom radu će imati osobe koje se bave nekim vidom primenjene umjetnosti, dizajna, modne industrije, kao i Jarčevi koji se bave oblastima zabave, estrade, koji su vlasnici raznih kafića i drugih mjesta za zabavu.

 

 

Uspjeh očekuje i osobe koje se bave radom sa djecom i mlađim osobama, vlasnicima restorana i poslastičarnica. Svoj posao ćete obavljati u dobrom raspoloženju i imaćete dobar osjećaj za formu, sklad i ljepotu. Početkom mjeseca Venera pravi trigon sa Saturnom i konjunkciju sa Uranom, što će vam donijeti stabilnije pozicije i bolje okolnosti za početak novih radnih zadataka koji će se pokazati isplativim. U drugoj polovini juna imaćete dobar osjećaj za dobitne poslovne poteze jer će vam intuicija biti pojačana. Vaš nastup ali i vaši projekti biće zapaženi i dobićete podršku koja vam je potrebna za realizaciju istih.

 
Na polju novca vas očekuje promjenljiva situacija. Važno vam je da imate pouzdane saradnike i kontakte sa osobama koje su vam važne kao podrška u ostvarivanju poslovnih planova jer od saradnje sa njima zavisi vaša zarada. Sredinom mjeseca, između 15. i 19. juna očekuju vas finansijske teškoće jer će Sunce i Merkur praviti opoziciju sa Saturnom koji vlada vašim poljem novca.

 

 

U tom periodu izbjegavajte rizične investicije i ulazak u bilo kakve finansijske transakcije i šeme u kojima nemate dovoljno iskustva. Nastojte da troškove svedete na minimum i ne potpisujte dokumente koji se na bilo koji način mogu pokazati nepovoljnim po vas. Važno je da budete racionalni i štedljivi kada je novac u pitanju.

 
Nezaposleni Jarčevima će se ukazati šansa da dobiju posao na mjestu za zabavu ili da se bave freelance radom kao kreativci.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3