Venera od danas kreće “forca” naprijed (u Ovnu): Svemir ima daleko bolje planove za vas – nego vi!

Venera od danas kreće “forca” naprijed (u Ovnu): Svemir ima daleko bolje planove za vas – nego vi!

19. svibnja 2017. 0 By Admin

Planeta Venera je u našim natalima zadužena za sve ono što volimo i za način na koji reagiramo. Suprotno od principa Marsa koji predstavlja akciju, Venera je ta koja simbolizira našu reakciju, u svim životnim situacijama.

 

 

Venerom će biti predstavljen naš stil, smisao za lijepo kao i način na koji ćemo reagirati u odnosima. Znak u kome se Venera nalazi i njena pozicija će opisati i kakvim smo manirima naučeni u roditeljskoj kući. U muškom natalu će Venera opisati tip djevojke kojoj on teži pa će dame primijetiti da odjednom njihovo ponašanje u odnosu s određenim muškarcem počinje jako ličiti na poziciju njihove Venere.

 

 

Pored emotivnih pitanja, pozicija Venere, kao malog benefika će biti veoma značajna i za sektor financija. Nakon ovog kratkog uvoda o Venerinim osobinama i principima, pozabavit ćemo se onim što nas trenutno sve zanima, a to je aktualna planetarna pozicija Venere. Krajem siječnja smo ušli u ciklus retrogradne Venere, koji završava 19. svibnja.

 

 

Da, dobro ste čuli, iako je Venera već uveliko u direktnom hodu, ona još uvijek nije u fazi u kojoj je izravna u potpunosti. Trenutno se Venera nalazi u takozvanom stacionarno direktnom kretanju, sve dok 19. svibnja ne dosegne stupanj s kojeg se 4. ožujka počela kretati retrogradno. Što to u praksi znači?

 

 

Još uvijek se stvari na emotivnom planu kod većine mogu nazvati terminom – “previranje”. Još uvijek nas muče sumnje, blokade, kočnice, kojima smo svjedočili u razdoblju od kraja siječnja, kada je Venera ušla u sjenu. Venerin retrogradni hod donosi velika preispitivanja u odnosima, vraćanja na stare teme i dileme, kao i karmički opterećene odnose.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4