NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO 28. MAJA 2017: Lav se provodi, Blizanci imaju prevelika ljubavna očekivanja, Vodolija ljubomorna…

NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO 28. MAJA 2017: Lav se provodi, Blizanci imaju prevelika ljubavna očekivanja, Vodolija ljubomorna…

19. svibnja 2017. 0 By Admin

Nedeljni horoskop od 22. do 28. maja 2017: Ribe, Ovan i Strelac biće vrlo srećne ruke u sedmici pred nama a šta očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja, kao i savet astrologa na šta bi trebalo obratiti pažnju saznajte u nedeljnom horoskopu, piše ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Napokon će se pojaviti prilike za kvalitetniji privatni život. Verovatno će se to pokazati kroz pozive za zabave ili društvena okupljanja koja ćete vi rado prihvatati. Otuda će uslediti i prilike za nova poznanstva. Ovnovi koji su u vezi će isto biti bolje.

KARIJERA: Pred vama je novi zadatak. jetite se stoga šta vi sve možete. Moguće je da će vam malo u pomoć priskočiti neki ljudi koji imaju uticaja, ali tek toliko, radi njihove rekreacije. Ostalo morate sami, pa se dobro koncentrišite.

ZDRAVLJE&SAVET: Dela su važnija od reči.

 

 

BIK

LJUBAV: Verovatno ćete se malo udaljiti od voljene osobe. Ovo zahlađenje vi nećete uzeti preozbiljno, nego ćete sve prevazilaziti humorom i pozitivnim stavom. Humor je u svakom slučaju zdrav, ali ipak pazite da ne preterate sa šalama na tuđi račun.

 

 

KARIJERA: Niste sigurni u svoje ideale. Zato tražite nove uzore. Neki će jednostavno početi da oponašaju osobe iz njihove profesije koje im se sviđaju. I to je neki put, ali kad tad treba da dođete do sebe i svojih specifičnosti. Pozabavite se svojim ciljevima u poslu.

 

 

ZDRAVLJE&SAVET: Napunite baterije svojim omiljenim sportom.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6