RIBE – Mjesečni horoskop za jun 2017. godine

RIBE – Mjesečni horoskop za jun 2017. godine

20. svibnja 2017. 0 By Admin

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Sa voljenom osobom ćete biti u mogućnosti da rješavate probleme koji su vas pritiskali u prošlosti i ometali sklad između vas dvoje. Oboje ćete osjećati potrebu da u vašem odnosu nešto promijenite nabolje, što će vam omogućiti više stabilnosti u vezi i što će kod oboje poboljšati prilagodljivost i otpornost u odnosu na razne nepovoljne okolnosti.

 
Zahvaljujući vašem angažovanju i posvećenosti voljenoj osobi, ljubaznosti, predustretljivosti i odgovornosti, postići ćete pojačanu bliskost. Merkur koji vlada vašim poljem braka i partnerstva prolaziće kroz znak Blizanaca gdje je jak i kroz vaše polje doma i porodice, što ćam donijeti bolje odnose u porodici i ostvarenje važnih porodičnih planova.

 
Ako ste slobodni:
Vaše strasti će se pojačati i bićete skloni zaljubljivanju ali ćete u isto vrijeme biti više nego obično težiti da se za nekog vežete. Takođe ćete biti pojačano emotivno povrjedljivi. Imaćete utisak da osoba koja vam se dopada i u koju ste zaljubljeni ne obraća pažnju na vas, zbog čega ćete biti skloni da budete tužni i ljubomorni na druge na koje obraća pažnju. Možda je stvar u tome da vaš potencijalni partner nije siguran da li može da vam priđe. Ohrabrite ga i uspjeh je moguć.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3