Dnevni horoskop za 25. maj:  Ovan u sjajnoj formi, Blizanci emotivni, Vaga će imati neočekivani dobitak, Jarac gubi interes za  partnera…

Dnevni horoskop za 25. maj: Ovan u sjajnoj formi, Blizanci emotivni, Vaga će imati neočekivani dobitak, Jarac gubi interes za partnera…

24. svibnja 2017. 0 By Admin

Pred nama je četvrtak, a danas najpre vam savetujemo – malo se izolujte u mir i zaronite u tišinu.  Ne počinjite danas ništa od poslova, neće biti svrhe, jer je Mesec jako blizu Sunca i neće govoriti o rastu, iako je znak Bika vrlo plodonosan, ovo je vreme u kojem materija slabi, raspada se i nestaje.

Danas je jedino dobro vreme za započinjanje nekih stvari kojih želite da se odreknete ili koje želite da umanjite. Početak dijete je idealan, samo ukoliko niste od onih koji su posebno osetljivi na Mesec u Biku u smislu hrane, koji već znaju da ne mogu da se izbore sa sobom u tom smislu.

Želimo vam lep, miran dan.

ovan

POSAO
Nalazite se u sjajnoj formi i samouvereno prihvatate različite obaveze. Najbolje se osećate u društvu koje ima slične ideje ili poslovne interese.
LJUBAV
U romantičnom raspoloženju priželjkujete snažne izlive ljubavi i imate dobar predosećaj. U emotivnom zanosu, spremni ste da se oprobate u novim i izazovnim situacijama.
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

 

 

bik
POSAO
Osećate laganu stagnaciju ili potrebu da se psihički rasteretite od nagomilanih obaveza. Prepustite svojim saradnicima da završe teži deo posla.
LJUBAV
U ljubavnom životu prija vam nečije prisustvo, ali vam nedostaje dobra prilika da ostvarite svoje namere. Budite diskretniji u susretima koji obiluju snažnim emocijama ili nekim prikrivenim strastima.
ZDRAVLJE
Napetost.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6