LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUN 2017: Slobodni Bikovi napokon pronalaze ljubav, Blizanci će moći da biraju, Strelcu ljubav najvažnija, Ribama se budi žeđ za ljubavlju….

LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUN 2017: Slobodni Bikovi napokon pronalaze ljubav, Blizanci će moći da biraju, Strelcu ljubav najvažnija, Ribama se budi žeđ za ljubavlju….

26. svibnja 2017. 0 By Admin

Ljubavni horoskop za jun 2017: Jun donosi nešto dobro za svaki znak. Venera, smeštena u Biku je vedra, snažna i gleda pozitivnu stranu stvari.

 

Sunce i Merkur, smešteni u Blizancima su okretni, znatiželjni, teže obnovi i mogu uspeti uz podršku Jupitera, Urana i Mesečevih čvorova iako na putu postoje određene prepreke (zbog opozicije sa Saturnom) ili mogu skrenuti s puta ponekad (zbog kvadrata s Neptunom).

 

 

Tokom juna 2017. godine, većina planeta je u kardinalnim ili dvostrukim znakovima, piše tarot-horoskop.com. Znači, stvari će se brzo odvijati i stalno će se menjati; ko je prilagodljiv i sposoban da izdrži, taj nosi pobedu, a onaj koji nije biće zbunjen i neće ništa ostvariti.

Ovaj period nije bez opasnosti: smešten u Raku, Mars pravi kardinalni krst, zajedno sa Jupiterom iz Vage, Uranom iz Ovna i Plutonom iz Jarca. Ta je konfiguracija stimulirajuća i puna izazova, ali dinamika akcije može biti preterana i postoji opasnost od nasilja, sukoba, nesreća, prirodnih katastrofa i zbrke.

 

 

S druge strane, kroz prve dve dekade juna 2017. godine, Sunce i Merkur, smešteni u Blizancima prave promenljiv kvadrat sa Saturnom iz Strelca i Neptunom iz Riba s podmuklim, štetnim i zbunjujućim efektima i rizikom od donošenja pogrešnih zaključaka.

 

 

Jedina planeta smeštena u fiksnom znaku je Venera (u Biku). Činjenica da je Venera stabilna je velika stvar, jer je Venera odgovorna za ljubav, saradnju i užitke u životu. I ako to sve imamo, lakše prolazimo kroz nevolje.

 

OVAN

Prva nedelja juna 2017. godine je pod uticajem Venera – Uran konjunkcije, koja se odigrava u Ovnu. Ova konjunkcija može doneti iznenađenje, promenu planova ili obnovu. Istovremeno se može događati odlazak ili ulazak nekog u vaš život. Venera (koja nije samo planeta ljubavi, nego i vladar veza Ovna) ulazi u kuću novca Ovna 6. juna. Romantika se smanjuje i na prvo mesto dolaze finansije i razna praktična pitanja.

 

 

Na ljubavne izbore mogu uticati materijalni faktori. S druge strane, tokom juna lakše ćete komunicirati i privlačnost je veća prema osobama koje su na istoj talasnoj dužini kao i vi i s kojima delite iste zanimacije ili mišljenja.

BIK

Venera, planeta ljubavi i parova ulazi u Bika 6. juna 2017. godine i tu ostaje sve do 5. jula. Ovo je jedan od najugodnijih perioda 2017. godine i najverovatnije najboljih za vaš emotivni život. Venera pojačava senzualnost i snagu zavođenja, donosi vam harmoniju i romantične okolnosti.

 

 

Drugim rečima, ako ste u dobroj vezi, biće vam još bolje, ali ako niste, moći ćete ući u novu vezu bez puno truda. S druge strane, Mars, vladar kuće parova Bika naglašava važnost komunikacije i više voli društvo istomišljenika. Putovanja mogu biti dosta važna za vaš ljubavni život u ovom periodu.

 

nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6