Kakve žene vole: Vaga kod žena prvo traži fizičku lepotu, Vodolija traži starije i iskusnije, dok ovaj znak traži  nekog ko će ga   voleti više nego sebe!

Kakve žene vole: Vaga kod žena prvo traži fizičku lepotu, Vodolija traži starije i iskusnije, dok ovaj znak traži nekog ko će ga voleti više nego sebe!

27. svibnja 2017. 0 By Admin

Blizanci
Inteligentan i komunikativan, ovaj muškarac u proseku prođe više predbračnih veza od ostalih znakova. Šarmantan je i voljen od suprotnog pola, koji odmah primeti njegov humor i pozitivne vibracije. Seksepilni su i zavodljivi, ali se brzo zasite i žele promene.

 

Njihove žene moraju uvek da smišljaju nove načine da ih zabave i izazovu, što nije uvek lako. Otvoreni su za tuđa mišljenja, ali često previše filozofiraju oko svojih, što na kraju ostavlja utisak da su neodlučni.

 

Rak
U potpunosti je orijentisan na porodični život, muškarac iz ovog znaka je emotivan i predan svojoj partnerki. Ima i snažnu povezanost sa svojom majkom, a duža putovanja neizbežno će ga učiniti nostalgičnim za domom. Često menja raspoloženje i jako je oprezan sa novcem.

 

 

Slično se ponaša i u odabiru žena, te će biti potrebno i neko vreme da vam se otvori. Iako osetljiv, spremno traži lepotu u svemu što vidi. Pripadnici ovog znaka vole dobru odeću, a često postaju talentovani kuvari i pisci.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6