Zavodljiva i snažna… Dama rodjena u znaku BIKA nikada vas neće izdati. One imaju najbolju dušu…

Zavodljiva i snažna… Dama rodjena u znaku BIKA nikada vas neće izdati. One imaju najbolju dušu…

1. lipnja 2017. 0 By Admin

Stojite čvrsto na zemlji, i volite sve ono što je postojano i opipljivo. Sanjarenje nije za Vas – Vaš osjećaj za praktičnost je snažniji od želje za bijegom od realnosti. Nikad ne vjerujete slatkim obećanjima, kojekakvim iluzijama i fantazijama.

Bik nikad ne zaboravlja

Dobar ste i vjeran prijatelj, ali odanost tražite i od suprotne strane. A što ako Vas netko iznevjeri? Tada nećete burno reagirati jer su Vaše reakcije polagane i manje vidljive, ali zato beskrajno duboke. Ako ste uvjereni da se netko prema Vama loše ponio, ili da je povrijedio Vašu dobronamjernost, to mu nikada nećete oprostiti. Veliko ste zlopamtilo.

Niste pristalica promjena i preokreta, ni bilo čega što može poremetiti ustaljeni tijek vašeg života ili – još gore! – dovesti u opasnost Vaš komfor. Držite se svojih principa, toliko tvrdoglavo da to graniči s predrasudama. Stoga se često oglušujete na tuđe savjete i upozorenja. Tvrdoglavo nastavljate po svojem, čak i onda kad sve govori u prilog suprotnim teorijama. Vama to nije važno!

Vaša sklonost prema komforu ponekad prerasta u pasivnost i lijenost. Ali takvi ste! Ne volite previše komplikacija, kao ni bezrazložnu užurbanost i bezglavost. To nije Vaš stil.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2