Izrazito osjećajna, nježna, romantična, brižna, kreativna, strastvena, dama rodjena u znaku RAKA JE NAJKOMPLETNIJA ŽENA ZODIJAKA….

Izrazito osjećajna, nježna, romantična, brižna, kreativna, strastvena, dama rodjena u znaku RAKA JE NAJKOMPLETNIJA ŽENA ZODIJAKA….

1. lipnja 2017. 0 By Admin

“Nigdje se ne osjeća bolje i sigurnije nego u svom domu, a obitelj je za nju najveća svetinja. Po prirodi brižna i obiteljski tip žene, Račica uvijek u vezi više daje nego što želi uzeti”

 

Izrazito osjećajna, nježna, romantična, brižna, kreativna, strastvena, mirna, intuitivna, maštovita – sve je to žena Rak. Ona je kovitlac osjećaja pa u jednom trenutku može biti izrazito tvrdoglava, u drugom popustljiva, u idućem pak ljutita, a već u slijedećem blaga. Ima jaku volja i ustrajna je, ali nekad zna biti i vrlo rezervirana te je sklona povlačiti se u svoj ‘račji oklop’ ako osjeća da je netko uzrujava ili provocira.

 

Izrazitu osjećajnost ne gaji samo prema vlastitim potrebama već i prema potrebama drugih što je čini jednim od najsuosjećajnijih horoskopskih znakova. I najmanju kritiku koja joj je upućena itekako će primiti srcu i neće je lako zaboraviti. Krasi je duboka intuicija zbog čega vrijedi poslušati njeno mišljenje o nečemu ili nekome i onda kada se u prosudbi služi samo svojom intuicijom.

Ljubav & veze
Njen pojam savršenog partnera je netko tko se voli maziti na kauču, gledati TV u dvoje i točiti joj vino. Nigdje se ne osjeća bolje i sigurnije nego u svom domu, a obitelj je za nju najveća svetinja. Po prirodi brižna i obiteljski tip žene, Račica uvijek u vezi više daje nego što želi uzeti. Voli miran, stabilan obiteljski život, a sigurnost i vjernost najvažniji su joj u ljubavnoj vezi.

 

 

Zavođenje i senzualne fantazije ono su u čemu žena Raka neizmjerno uživa. Za nju je seks polagani, senzualni ples i s partnerom s kojim se upušta u seksualni čin mora biti emotivno povezana. Želi muškarca koji će u seksu biti dominantan i uz kojeg će učiti nova čulna zadovoljstva.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4