Zavodljiva i snažna… Dama rodjena u znaku BIKA nikada vas neće izdati. One imaju najbolju dušu…

Zavodljiva i snažna… Dama rodjena u znaku BIKA nikada vas neće izdati. One imaju najbolju dušu…

1. lipnja 2017. 0 By Admin

Žena Bik u ljubavi

Ljubav igra veliku ulogu u Vašem životu. Za Vas ona nije sinonim strasti, bura, razdiranja ili romantizma, već nježnosti i uživanja. Kako ste pristalica ustaljenih formi i svega onog što se odnosi na materijalnu stvarnost, kod muškarca Vas prije svega privlači njegov fizički izgled. Što se krije iza njegove vanjštine – otkrivat ćete kasnije.

Kad upoznate osobu koja Vam se sviđa krenut ćete u osvajanje, iako se i Vi želite osjetiti osvajani. Razdoblje promatranja i procjenjivanja kod Vas dugo traje (ponekad i predugo). To nije iznenađujuće, jer odluke donosite nakon dugog i zrelog razmišljanja – pa čak i one vezane uz ljubav.

Iako izgledate kao hladna osoba, u suštini ste veoma senzibilni. Ne vezujete se lako. Ljubav u vašem srcu sporo sazrijeva, i ovisit će o nježnosti i toplini koju osjećate (ili ne osjećate) od strane partnera.

Iako nerado pokazujete osjećaje u javnosti, vrlo ste isključivi i ljubomorni – pa čak i posesivni! Ne podnosite prisutnost druge žene, bila to makar i kolegica Vašeg partnera. U toj ste borbi vrlo vješti: isplest ćete mrežu oko voljenog muškarca i istisnuti sve druge žene iz njegovog života.

 

horoskopcentar.com

Stranice: 1 2