Ovakav muškarac umire za tobom: Možda on krije, ali za tebe bi dao život

Ovakav muškarac umire za tobom: Možda on krije, ali za tebe bi dao život

3. lipnja 2017. 0 By Admin

Ovakav muškarac umire za tobom: Žene, koliko puta samo im ovo pitanje prođe kroz glavu dnevno. Priča vam da vas voli, ali se zato ne trudi da vam to i pokaže ili suprotno, čini sve za vas, skida vam zvezde sa neba ali to volim te nikada niste od njega čuli. Zato ljubav kao i svaka emocija tuga, sreća, bes, može da se razotkrije po načinu govora, ponašanja, gestikulaciji, pokretima, dodirima. Zato prekinite da čupate belu radu sa igrom voli me ne voli me nego razmislite malo, analizirajte vezu, njega, pa onda skontajte da li je to ljubav ili ne.

 

 

Imate užasno veče, nervozni ste da pucate po šavovima a nemate sa kim da podelite taj trenutak. Naravno hvatate se za telefon i pitate se koga da pozovete. Sve drugarice su sa momcima i ne želite da ih prekidate kada im je najlepše zato okrećete napamet znat broj, dečka. Međutim dečko se ne javlja dugo, tek posle pet puta zvonjenja telefona. Ukoliko se javi sa „ej ljubavi“ dobar je znak. Probudila si ga iz najlepšeg sna, a znaš za ono ne diraj lava dok spava.

 

 

Očigledno je on mala umiljata maca koja je probuđena ali opet srećna što čuje dragi glas preko žice. Pak ako je njegova reakcija bila bahato spushtanje slushalice, urlanje u istu, sa pitanjem „Da li si ti normalna znaš koliko je sati“ zapitajte se malo da li vama treba neko ko je tu samo kad se njemu ćefne ili želite nekog ko je tu u svakom trenutku za vas, pa čak i da sasluša vašu kuknjavu jednog mizantropa koga eto sve nervira u datom momentu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3