Zašto ste nepodnošljivi: Vaga je kraljica manipulacije, Vodenjak je iracionalni ekstremist, a Riba ranjeni idealist

Zašto ste nepodnošljivi: Vaga je kraljica manipulacije, Vodenjak je iracionalni ekstremist, a Riba ranjeni idealist

4. lipnja 2017. 0 By Admin

Uzeti na znanje: ovo je parodija ?

Ovo nije ozbiljna studija astrologije, iako su značenja ispod uistinu izvučena iz osobina različitih znakova. Ovaj članak je napisan s jezikom u obrazu – imajte to na umu ako se lako uvrijedite, piše Exemplore.

Pod kojim god znakom ste rođeni, ja ću opisati zašto je zapisano u zvijezdama da ste užasno ljudsko biće.

 

 

Ovan (21. ožujka – 19. travanj)

Vi ne samo da ste arogantni i svađalački nastrojeni, vi ste također vrlo kruti i dogmatični. Poput udava koji guši svoj plijen sa svojim neumornim smrtnim zahvatom; vaš ego izbjegava biti povrijeđen po svaku cijenu, čak i ako to znači otuđenje od svih oko vas.

 

 

Ne postoji smislena rasprava s Ovnom. Vama nisu potrebne činjenice i empatija, to bi samo ometalo vaše razmišljanje. Ne, nakon što vi nešto odlučite, nema toga što to može promijeniti.

 

 

Kada niste zauzeti iritiranjem drugih svojom arogancijom i “pameću”, provodite mnogo vremena upuštajući se nepromišljena, impulzivna i nedisciplinirana ponašanja.

 

Kada neki projekt treba biti dovršen, vi ga ostavljate drugima da ga dovrše i bezbrižno krećete u sljedeću avanturu.

Vi ste osoba koja čini da ured bude zaista prekrasno mjesto – kada ga napustite.

 

 

Bik (20. travanj- 20. svibanj)

Vaš tendencija ugađanju samom sebi i lijenosti je doista zbunjujuća. Vjerujete da vam svijet duguje nešto, ali nedostaje vam motivacija da zapravo nešto učinite po tom pitanju. Vaša posesivnost i materijalistička priroda često vam izaziva ljubomoru na druge ljude, posebno na one koji zapravo ostvaruju ono što vi želite.

Vaša posesivna priroda i sklonost ljubomori vas čini sklonim uhođenju i jednostavno ne znate prihvatiti “ne” kao odgovor. Također, imate tendenciju biti nepristojni. Još jedan razlog zbog kojeg mnogi od vas žive u majčinom podrumu i u odrasloj dobi.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6