DOBRO OTVORITE OČI: Razlika između „frajera za  izlaske” i „muškarca za čitav život” …

DOBRO OTVORITE OČI: Razlika između „frajera za izlaske” i „muškarca za čitav život” …

5. lipnja 2017. 0 By Admin

1. Frajer za zabavu izgleda šarmantno i „drugačije” od ostalih.

Frajer za seks izgleda šarmantno i „drugačije” od ostalih. On će se činiti karizmatičan, namamiti te svojim očima i obasipat će te nježnim poljupcima. Frajer za seks će te izvoditi van. On će platiti račun u restoranu.

 

 

 

On će ti otvarati vrata i držati te za ruku. On će učiniti sve ispravno i kako treba i reći ti sve što želiš čuti, sve u pravom trenutku. On je inteligentan, on će se činiti divnim. On će ti reći koliko si posebna. Kako si „drugačija” od svih žena koje je do tada upoznao. A ti ćeš mu vjerovati. On će ispreplesti tvoje prste s njegovima i ogrnut će te s debelim slojem obećanja, a ti ćeš misliti da će on sve to i ispuniti.

 

 

Sve ćeš mu povjerovati.

Željet ćeš ga cijelog sve više i više. On će učiniti sve da se ti osjećaš jedina u njegovom svijetu i mislima. On će biti najbolji ljubavnik u krevetu. On će te dovoditi do najboljeg orgazma ikad.

 

 

Nešto kao, konačno je došao netko tko prepoznaje koliko si posebna. Nešto poput, napokon je stigao netko u tvoj život tko uviđa koliko si predivna osoba. Možda se ovaj put, sve konačno promijeni. Sve dok se on ne predomisli. A hoće. Jer to svi takvi frajeri čine.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3