DOBRO OTVORITE OČI: Razlika između „frajera za  izlaske” i „muškarca za čitav život” …

DOBRO OTVORITE OČI: Razlika između „frajera za izlaske” i „muškarca za čitav život” …

5. lipnja 2017. 0 By Admin

On će biti strpljivi s tvojim srcem.

On će biti strpljivi s tvojim srcem. Nježno i sa strahopoštovanjem će te držati u naručju, neće brzati. On će biti oprezan načinom kako te gleda, on će pamtiti detalje na tebi. Neće željeti odmah da mu se predaš, ali će te silno htjeti. Razlika između „frajera za seks” i „muškarca za zauvijek” , je da će te se „seksator” zasititi. On će uvijek trebati nešto drugo. On će uvijek željeti nekog drugog.

 

 

 

2. Muškarac za zauvijek, se nikada neće zasititi tebe

Muškarac za zauvijek, se nikada neće zasititi tebe. On se neće umoriti tvog mirisa, tvojih usana, tvog osmjeha, cijele tebe. Oni će učiniti sve da uspijete. Jer vas dvoje za njega niste igra, nego ste stvari život. Zato nemoj na početku pasti na nečiji šarm. Nemoj pasti na nekoga samo zato što se čini sladak na trenutak.

 

 

Nemoj pasti na nekoga samo zato što izgleda kao da te želi zbog tebe kakva jesi. Ne. Već padni na nečije srce. Padni zbog načina na koji ti se osmjehne. Padni na način na koji on vodi brigu o tebi i na koji te cijeni. Padni na nečije snažne i istinske namjere. Ne na onoga koji igra igru umova. Padni na nekoga tko će ostati.

 

 

Ne na onoga koji će na tvoju izjavu da si se zaljubila, pobjeći. A možda nama ženama i treba takav jedan seksator, da prepoznamo kada dođe prava ljubav i da ju čuvamo.

magic-whisperer.info

Stranice: 1 2 3