Ulazak Marsa u Raka i sve dogodovštine koje ovaj potez donosi: Zanimljiv period kada su Bikovi i više nego spremni da pređu granice dozvoljenog

Ulazak Marsa u Raka i sve dogodovštine koje ovaj potez donosi: Zanimljiv period kada su Bikovi i više nego spremni da pređu granice dozvoljenog

6. lipnja 2017. 0 By Admin

Dragi Ovnovi, Venera pred promenu znaka pruža mogućnost da najzad upoznate osobu koja vam se već dugo dopada…

 

OVAN

 

Posao: Početak nedelje obeležava ulazak Marsa, vašeg vladara u znak Raka. Kako je Rak mesto i slabosti i snage Marsa, potrebno je da se okružite dobrim i pouzdanim saradnicima. Svako ko ima autoritet ili bilo kakav uticaj dobro je došao u vaš tim. Ceo period biće jako dinamičan, pun preokreta i nepredvidivih situacija.

 

Ljubav: Venera pred promenu znaka pruža mogućnost da najzad upoznate osobu koja vam se dopada već duže vreme. S druge strane, period počinje konjunkcijom Meseca i retrogradnim Jupiterom u vašem sedmom polju. Verovatno će vas pozvati bivša ljubav i pokušati da obnovi vezu.

 

Zdravlje: Upala grla i virusne infekcije.

 

BIK

 

Posao: Nedelja će početi sa mnogo dinamike u komunikaciji, jer Venera, vaš vladar, ulazi u svoj znak. Morate da animirate i druge, jer vi najbolje znate da organizujete, radite i predstavite posao. Ono što niste uspeli da završite tokom prethodnog mesecauspećete uskoro da obavite, pogotovo ukoliko imate privatni biznis. Ukoliko vaš posao zahteva stalno kretanje i putovanja, budite veoma oprezni u saobraćaju.

 

Ljubav: Puni ste energije, željni ljubavi i uvek spremni da pređete granice dozvoljenog. Slobodni Bikovi oslobađaju se starih emocija, a one u braku očekuje dobar odnos sa partnerom.

 

Zdravlje: Dobro se osećate.

 

Nastavak na idućoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5 6