HOROSKOP: Ovako se ponaša muškarac iz svakog znaka kad PRESTANE da voli..

HOROSKOP: Ovako se ponaša muškarac iz svakog znaka kad PRESTANE da voli..

8. lipnja 2017. 0 By Admin

Predosećate da vaš partner želi da okonča vezu? Možda vam njegov horoskopski znak pomogne da shvatite kada je vezi došao kraj, piše Ženski magazin.

 

 

Ovan

Nedostatak čežnje i entuzijazma kod Ovna su dva znaka da je izgubio interesovanje za vas. Ovan ne može da sakrije lako svoja osećanja. Kada je opčinjen vama, svaki trenutak želi da provedete zajedno. Kada se veza gasi, sve više vremena će provoditi sa svojim prijateljima. Ali najosnovniji znak koji ukazuje na to da je došao kraj vezi, jeste Ovnovo agresivno ponašanje. Ako pokušava da vas uznemiri stalno, onda se pripremite da kraj odnosa može doći uskoro!

 

 

  Bik

Bik je jedan od znakova koji će jedva sebi i svom partneru priznati da odnos ne ide u dobrom pravcu. To je jedan od znakova koji voli navike i ne voli da bilo šta menja. Ali, kada je odnos dostigao problematičnu fazu, a ne postoje izgledi za razvoj, Bik ima poseban stav i stil: on je neveseo, zamišljen i ne govori mnogo. Kada želi da okonča vezu, nema seksualnu želju prema svom partneru, prestaje da bude ljubomoran i uglavnom se ponaša “uspavano”. U ovoj fazi, Bik je već rešio da je vezi došao kraj.

 

 

Blizanci

Blizancima postaje vrlo lako dosadno u vezi. To nije tajna i morate to shvatiti od početka! Pogotovo ako je Blizanac mlad i nema iskustva, njemu stvari mnogo brže dosade. Međutim, čak i ako imate veoma bliske odnose, Blizanci počinju da razmišljaju da raskinu vezu kada osećaju da nemaju ništa novo da kažu ili nešto novo da nauče.

 

 

Znaci koji će vam pokazati da će vaša ljubavna priča doći vrlo brzo do kraja su: Blizanci ne govore mnogo, vaši razgovori su ograničeni i tipični, on prestaje da zove ili da šalje poruke i planira svoj život ne uključujući i vas. Blizanci ne žele da izgube kontakt sa ljudima ako su u vezi i mogu vam direktno reći da žele da se odvoje, ili dovesti stvari do tačke gde partner sam uvidi da ne postoji alternativa.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4