Tjedni horoskop  od 12.6.do18.6. 2017: Bik  čezne za ljubavlju, Blizanci će ostvariti što požele, a jedan znak pred sudbinskim odlukama…

Tjedni horoskop od 12.6.do18.6. 2017: Bik čezne za ljubavlju, Blizanci će ostvariti što požele, a jedan znak pred sudbinskim odlukama…

8. lipnja 2017. 0 By Admin

 

Tjedni horoskop od 12. do 18. juna 2017: Raku, Vagi i Blizancima će zvijezde biti najnaklonjenije u ovom periodu, a šta vaš znak očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja, kao i šta vam savjeetuje astrolog, saznajte u ovotjednom horoskopu, piše ehoroskop.net.

 

OVAN

 

LJUBAV: Premda emotivno nećete osjećati ono ispunjenje koje ste očekivali, vaš pozitivan stav donosit će vam neke ljubavne bodove. Partner će to cijeniti i razumjeti vašu privremenu nezainteresiranost za ljubav. Budite strpljivi i taktični.
KARIJERA: Ključ uspjeha u poslu ovih dana nalazi se u suradnji i prihvaćanju ponekog kompromisa. Ne tjerajte po svom jer glavnuj riječ zasad vode drugi. Budite otvoreni i kooperativni, pa će sve krenuti u dobrom pravcu.
ZDRAVLJE&SAVJET: Eliminirajte frustracije kroz gimnastiku.

 

 

BIK

 

LJUBAV: Neke od vas mučit će čežnje. Mislit će da je ljubav daleko od njih. Ipak, ona je zapravo bliže nego što im se čini, samo što se trenutačno ne pokazuje. Budite mirni, strpljivi, uporni. Ako ste u vezi, ne forsirajte izražavanje emocija pod svaku cijenu.
KARIJERA: Vaš trud bit će nagrađen, vi ćete dobiti na cijeni. Ponekad ćete imati osjećaj da vas previše ističu. Skromnost i neka vrsta stidljivosti koji dolaze od vas bit će primjer drugima. Radit ćete predano i bez puno pitanja.
ZDRAVLJE&SAVJET: Maske kad tad padnu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6