Ljubavni odnos dva ista znaka: Dva Lava su nestabilna kombinacija, Ovnovi, ne idite ljuti u krevet!

Ljubavni odnos dva ista znaka: Dva Lava su nestabilna kombinacija, Ovnovi, ne idite ljuti u krevet!

9. lipnja 2017. 0 By Admin

Određene znakovi odlično se slažu sa suprotnim polom istog zodijaka, poput Rakova i Devica, dok bi Vodolije zarad ovog spoja morale malo da se promene

 

Ljubavna veza sa istim horoskopskim znakom može biti komplikovana, budući da će u nekim momentima druga osoba biti kao ogledalo za sve vaše vrline i mane.

 

 

Na primer, dva Raka su dobra kombinacija, ali takođe mogu izludeti jedno drugo svojim promenama raspoloženja. Vodolije međusobno mogu biti najbolji prijatelji, ali mogu ostati toliko nedodirljive, da se dešava da se istinska strast nikada ne probudi. A lavovi? Oboje žele da budu u centru pažnje, pa takve situacije često ne izlaze na dobro.

 

Potražite svoj znak i saznajte koliko je za vas dobro da budete u vezi sa istim zodijakom.

 

Ovnovi

Ovo može biti teška kombinacija. Oboje ste “usijane glave”, želite da sve bude po vašem, a kada nešto pođe po zlu, volite da okrivite druge. Sa druge strane, dva ovna međusobno dopunjuju svoje strasti i zajedno se dosta zabavljaju. Fer odnosi su ključ za uspeh ljubavne veze između dva Ovna, iako će uvek postojati međusobne “borbe”. Vaš moto treba da bude “Nikad ne idite ljuti u krevet”.

 

 

 

Dva bika

Bik je tvrdoglav, uvek usmeren na ono što on želi. Ukoliko ste i vi usmereni na to isto, odlično! Ukoliko niste, a želite da vam veza uspe, oboje biste morali da proširite svoje vidike, što ne bi bilo lako ni za jedno od vas dvoje. Glavni problem je u tome što ste oboje strastveni u vezi svojih ideja i mišljenja, pa ukoliko je jedno od vas dvoje konzervativno, a drugo liberalno, u velikom ste problemu. Jedino sport i senzualna zabava mogu da vas održe zajedno.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4