Horoskop savetuje: kako da pronađete svoju srodnu dušu

Horoskop savetuje: kako da pronađete svoju srodnu dušu

11. lipnja 2017. 0 By Admin

Rak
Vaše emocije su bitan deo vašeg ljudskog bića. One imaju moć da vam oblikuju dan, od jutra do trenutka kada legnete na spavanje. Potreban vam je neko ko će razumeti vaše emocije i ko će va saslušati u svakom trenutku. Vi i emocije dolazite u paketu, nikako odvojeno i to je ono što vaša voljena osoba mora da prihvati.

 

 

Lav
Vi volite da budete u centru zbivanja i ne možete da zamislite život bez malo slave. Imate tip energije koji je za pokazivanje pred publikom. Vama nije potrebna ista osoba, jer može doći do sukoba usled iste količine pažnje koja je oboma potrebna. Zato potražite osobu koja se slaže uz vašu neverovatno veliku harizmu. Pozitivnost i entuzijazam su dve karakteristike koje vaš partner mora imati.

 

 

Devica
Poverenje je ono što je vama najbitnije, a samim tim i vaš partner mora da ga ima. Poverenje u vas i vašu vezu. I lojalnost koja izbija iz vas. Potrebno je da pokazuju istu ljubav i želju prema vama kao što i vi to radite. Hemija igra veliku ulogu, pa se potrudite da je očuvate i stalno podpaljujete.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4