Horoskop savetuje: kako da pronađete svoju srodnu dušu

Horoskop savetuje: kako da pronađete svoju srodnu dušu

11. lipnja 2017. 0 By Admin

Jarac
Možda ste pesimistični, ali to ne treba da vas zaustavi da pokušate da pronađete osobu koja će iz vas izvući najbolje. Vama nije potrebna osoba koja ne zna šta su odgovornost i pouzdanost. Zbog vaših visokih ambicija, nećete se lako zaljubiti u osobu, ali ako vam pokaže konzistentnost i istrajnost – zaljubićete se u nju sigurno.

 

 

Vodolija
Vama je potreban neko ko je orijentisan kao i vi: pozitivan, društven i potpuno spontan. Ipak, ne treba da osećate pritisak da morate sa tom osobom biti svaki dan, po ceo dan. Neka svako ima svoje prijatelje sa kojima će moći da se druži i onda kada dođu teža vremena za vezu.

 

 

Ribe
Kako ste jedna od onih osoba kojima je glava stalno u oblacima, ni vama ne bi bilo loše da pronađete osobu koja će vam dati balans i spustiti vas na zemlju kada je to potrebno, npr. kada počnete da se potpuno gubite u vašem svetu maštanja. Ali, ta osoba treba da ceni i deli sa vama vaše umetničke ideale. Potrebna vam je osoba koja je kreativna baš kao i vi, ali koja nikada ne dozvoljava da je svet mašte odnese iz realnosti.

 

 

Izvor: zenskimagazin.rs

Stranice: 1 2 3 4