Poruke s „one“ strane: Kako zatražiti pomoć od anđela?

Poruke s „one“ strane: Kako zatražiti pomoć od anđela?

11. lipnja 2017. 0 By Admin

MOLITVA

Za početak im se počnite redovito moliti, po mogućnosti na glas, i obraćati za pomoć. Molitva anđelu čuvaru bit će znak da smo svjesni njegovog postojanja i da ga želimo upoznati. Nemojte moliti mehanički, nizati puke fraze misleći na nešto drugo, jer to nije prava molitva.

 

 

Dok molite, činite to iskreno, iz srca, osjetite to što govorite i u riječi se unesite cijelim bićem. Povjerite se svom anđelu, recite mu što vas muči, čemu težite, razgovarajte s njim kao s prijateljem.

 

 

Na kraju mu uvijek zahvalite što je ovdje za vas, za sve dobre stvari koje imate u životu, a za ono za što ste molili zahvalite kao da se već ostvarilo, za sve dobre stvari koje imate u životu, a za ono za što ste molili zahvalite kao da se već ostvarilo, obavezno u sadašnjem vremenu.

 

 

Recimo ako molite za novi posao kažite: “Hvala ti što sada imam posao koji … (navedite svoje prohtjeve)”, i pokušajte to doživjeti kao stvarnost. Kad se ono za što ste molili ostvari, ne zaboravite mu ponovno zahvaliti. Zahvalnost je vrlo važna za razvijanje odnosa s anđelom jer otvara srce prema ljubavi i dobroti.

 

 

Slijedeći korak jest meditacija. Pronađite mirno mjesto, sjednite, dlanove položite na natkoljenice i okrenite ih prema gore. Bilo bi dobro da zapalite jednu ili više svijeća, jer ih anđeli jako vole.

 

 nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3