Poruke s „one“ strane: Kako zatražiti pomoć od anđela?

Poruke s „one“ strane: Kako zatražiti pomoć od anđela?

11. lipnja 2017. 0 By Admin

UPOZNAJTE ANĐELE

Zatvorite oči i potpuno se opustite, mišić po mišić. Pažnju usmjerite na disanje i ispraznite glavu od misli. Kad osjetite da vam je um potpuno miran, vizualizirajte zlatnu kuglu iznad svoje glave. Polako je počnite spuštati i osjetite kako obavija svaki djelić vašeg tijela, od tjemena do stopala. Uzmite si vremena za ovu vizualizaciju i nemojte žuriti.

 

 

Kad u umu vidite i osjetite da ste potpuno u zlatnoj kugli i da njena svjetlost obavija cijelo vaše biće, zamolite anđela da vam se pokaže. Mirno čekajte da vidite što će se dogoditi. Premda će u prvih par pokušaja osjećaj spokoja i unutrašnjeg mira najvjerojatnije biti jedino što ćete iskusiti, nemojte odustajati. Uskoro ćete početi doživljavati neobične tjelesne senzacije, a potom i imati priliku upoznati svog anđela čuvara.

 

 

Ne brinite ako ga u početku nećete moći vidjeti, bitno je da osjetite njegovo prisustvo. Tada ga upitajte za ime i kad ga čujete u svom umu znat ćete da je kontakt uspostavljen i kome uputiti svoje molitve.

 

Budete li često molili i upražnjavali ovu meditaciju, uskoro ćete upoznati i ostale anđele koji su vam uvijek na raspolaganju, a od kojih svaki ima svoje područje djelovanja: postoje anđeli čuvari, anđeli iscjeljenja, anđeli obilja, anđeli kreativnosti i mnogi drugi. Upoznajte ih!

 

 

Kristina Živković, Astro Magazin

alternativainformacije.com

Stranice: 1 2 3