Rak je mag za kladionicu, Blizanci, ne nadajte se lakoj zaradi: Imate li sreće sa lutrijom?

Rak je mag za kladionicu, Blizanci, ne nadajte se lakoj zaradi: Imate li sreće sa lutrijom?

11. lipnja 2017. 0 By Admin

Vodenjak zamišlja dobitnu kombinaciju, a može i da sanja brojeve koje će mu preokrenuti život, dok ribe ne vole da se zamaraju.

Svatko ponekad poželi da na lakši način dođe do novca, a ima li boljeg načina od dobitka na lotu ili u nekom kasinu?

 

Ovnovima se gotovo cijeli život vrti oko toga, Jarčevi će prije svakog poteza dobro razmisliti, a Vodenjaci će se samo dobro zabaviti. Pročitajte tko su sretnici među horoskopskim znakovima, a tko će izgubiti novac i kako, piše “Kurir“.

 

 

 

Ovan

Intuitivni, brzi i okretni Ovnovi već na samu riječ igra osjete uzbuđenje. Za njih je čitav život svojevrsna igra u kojoj treba biti najbolji, najbrži i po mogućnosti slavan. Vole automobilske i konjske utrke zbog brzine, adrenalina i rizika. Često ne razmišljaju o posljedicama i zato im se može desiti da odigraju s prevelikim ulogom i doslovce prokockaju kuću. Ovnovi, držite se prijatelja Jarca i Djevice kako biste odoljeli onome što vas najviše privlači – opasnosti i riziku.

 

 

 

Bik

Bikovi su poznati po svojoj upornosti, strpljivosti i izdržljivosti. Rijetko im se zalomi nepromišljen potez, pa igre na sreću u kojima treba reagirati brzo iu trenutku ih ne zanimaju. Postoji tip igara na sreću gdje se i oni osjećaju kao kod kuće. Svakako, radi se o kartanju. Pravi Bik vrlo dobro zna da je vrijeme na njegovoj strani i da će svoju sreću iskusiti kad drugi posustanu. I još nešto – uvijek će se kartati za novac.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4