Rak je mag za kladionicu, Blizanci, ne nadajte se lakoj zaradi: Imate li sreće sa lutrijom?

Rak je mag za kladionicu, Blizanci, ne nadajte se lakoj zaradi: Imate li sreće sa lutrijom?

11. lipnja 2017. 0 By Admin

Djevica

Nikakve spektakularne igre na sreću ne zanimaju racionalnu Djevicu, koju je teško uvjeriti u velike riječi poput sudbine, velikog dobitka i sreće. Sklonost prema zabavi i britki um vodi ih u svijet rebusa u kom su apsolutni vladari. Pored toga, stidljiv i pomalo distanciran glasić koji se javlja kad su na programu nagradne igre zasigurno je glas Djevice.

 

 

 

Vaga

Mnogo je ljudi koji se uopće ne obaziru na novi automobil koji se može zaraditi kupnjom jedne ili više srećki. Čini im se da su šanse toliko male da im se ne isplati ni da pokušaju. Međutim, Vage nisu među tim ziheraš. S istančanim ukusom za stil, Vage će uvijek pobjeđivati u natjecanjima u kojima su glavne nagrade kozmetika i odjeća. Njima je važnije da se igra koju igraju na neki način dodiruje s njihovim istinskim idealom, a to je ljepota.

 

 

 

Škorpion

Bez obzira na to što možda nikada neće ostvariti svoj ludi san da prošeta crvenim tepihom kockarnice u Monte Carlu, svaku Škorpiju privlači rulet, kotrljanje kockica i sav taj novac koji se gubi i dobiva. Jer, pravom kockaru nije presudno da uvijek dobiva, već da igra. Kockarnica je mjesto gdje vlada slučaj, a za njih je to ludo uzbuđuje. Naime, oni preziru prosječan život, kao i onaj u kojem je sve isplanirano.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4