Šta je u stanju da uradi za vašu ljubav: Vaga će da vas čuva kao malo vode na dlanu, Rak  će da vam čita želje iz očiju, a ovaj znak će svet okrenuti naopačke za vas!

Šta je u stanju da uradi za vašu ljubav: Vaga će da vas čuva kao malo vode na dlanu, Rak će da vam čita želje iz očiju, a ovaj znak će svet okrenuti naopačke za vas!

11. lipnja 2017. 0 By Admin

Saznajte ša je on u stanju da uradi kako bi vas impresionirao na osnovu njegovog horoskopskog znaka..

 

Evo šta kaže sudbina:

 

Ovan

Iako je impulsivan, zbog vas je u stanju da zaboravi obaveze i dogovore, otkaže put, pa čak i utakmicu. Ne čeka da ga primetite nego vam odmah bode oči, naročito ako delujete kao neosvojiva tvrđava. Tada postaje najšarmantniji i najduhovitiji muškarac u društvu, jer želi da imate oči samo za njega i drsko vas gleda nestrpljiv kao dečak koji očekuje čokoladu na poklon.

 

 

Bik

On je praktičan i sentimentalan, pa nema te stvari koju nije u stanju da učini za vas, a ne morate ni da ga pitate, jer on sve vidi i dokazuje delima, mada nije toliko romantičan na rečima. Ako ste vi ta melodija za njegova čula, prirediće vam nezaboravno veče uz muziku i sveće, hranu i cveće koje volite, poklon od kojeg će vam zastati dah, dok će on uživati u pogledu koji ne skidate sa njega.

 

Blizanci

Ako ste dovoljno maštoviti i zanimljivi, a istovremeno tajanstveni, već ste u njemu probudili želju da vas impresionira. Usredsrediće se isključivo na vas i vaše želje, biće vam za petama i stalno će vam priređivati mala iznenađenja, pa će vas pozvati da izađete na neko novo mesto, možda na filmsku ili pozorišnu predstavu. Kad pomislite da je to sve, izvadiće keca iz rukava i odvešće vas na put.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4