NE BUDI LUDA I GLUPA:  Ako frajer ovo radi, odmah udaj se za njega!

NE BUDI LUDA I GLUPA: Ako frajer ovo radi, odmah udaj se za njega!

10. lipnja 2017. 0 By Admin

Svaka veza pre ili kasnije dosegne tačku sa koje nema povratka i trenutak u kojem se zapitate da li je to – to. Ovo su sitnice koje to potvrđuju i šalju jasnu sliku da je on taj muškarac sa kojim treba da ostanete zauvek!

 

1. Redovno vam javlja gde je

Ne, nije poenta da ste vi poput obaveštajne službe, koja mora da zna svaki njegov korak. Poenta je da on shvata vašu brigu za njega i da ne želi da se brinete bez razloga. A i želi da znate da misli na vas i između onih nekoliko tura tekile!

 

 

2. Ljubazan je prema konobarima

Ovo vam se možda čini kao potpuna glupost, ali osoba koja nije u stanju da kaže pristojno “molim vas” i “hvala vam”, i nije neki muškarac. Ako je ljubazan prema konobarima i svim ostalim ljudima u uslužnim delatnostima, biće ljubazan i prema vama.

 

 

3. Dobro se slaže sa decom

Morate na zabavu vaših prijatelja koji imaju decu i baš kad pomislite da će se on celo vreme sakrivati sa pivom u kutku sa odraslima, on vas prijatno iznenadi igrajući se sa onim najmlađima. Neumorno se igra pištoljima na vodu, igra žmurke, podigne dete kada neslavno završi na podu… A znate zašto je dobro da je dobar sa decom!

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3