HOROSKOP OTKRIVA: 7 vrlina svakog znaka,  7 razloga zbog kojih ne možemo da ih ne volimo!

HOROSKOP OTKRIVA: 7 vrlina svakog znaka, 7 razloga zbog kojih ne možemo da ih ne volimo!

12. lipnja 2017. 0 By Admin

HOROSKOP OTKRIVA: Svaki od 12 znakova zodijaka, ima svoje posebne strane, ono zbog čega se razlikuje u odnosu na druge znakove. Predstavljamo vam sedam obeležja koja su karakteristična za svaki znak.

 

OVAN

1. Oni čine život uzbudljivim. 2. Svaki je trenutak važan u njihovom životu, taj stav prenose na druge. 3. Ako vam treba partner za lude avanture, Ovan je prvi za to. 4. Nije zlopamtilo, možete se posvađati, ali za pet minuta će oni sve zaboraviti. 5. Njima neće biti drago ako učinite nešto lepo za njih, oni će od veselja skakati do plafona. 6. Ako vas neko naljuti, on će prvi stati u vašu odbranu. 7. Brzo i žestoko se zaljubljuju, pa njihovi partneri imaju nezaboravno iskustvo.

 

 

BIK

1. Bik je velika maza. 2. Vrlo su odani što ih čini odličnim prijateljima. 3. Veoma iskreni, nikada se ne pretvara. 4. Ako osećate krivicu jer ste pojeli još jedan red čokolade, Bik će vas podsetiti da to zaslužujete i još vam doneti čašu mleka. 5. U domu Bika ste uvek dobrodošli. 6. Pomaže u realizaciji vaših ideja tako da vam da realnu perspektivu i praktične savete. 7. Kako sami vole da uživaju u svemu najboljem, uz Bika ćete uživati i vi.

 

 

BLIZANCI

1. Za raspravu i analizu, Blizanac je odličan sagovornik. 2. Obožavaju nove ljude i situacije, pa ćete s njima otvarati svoje horizonte. 3. Ako vam se jedna njihova “strana” ne sviđa, bez brige – sutra će već biti drugačiji. 4. Pametni i dobro načitani, Blizanci su odličan partner u igrama znanja. 5. Zbog njihove otvorenosti nećete se morati puno truditi kako bi ih upoznali. 6. Na sve oko sebe deluju pozitivno i pozivaju na aktivnost. 7. Odlični su za provode.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4