Veliki nedeljni horoskop: Ribe napokon uživaju u ljubavi, Blizance čeka veliki korak

Veliki nedeljni horoskop: Ribe napokon uživaju u ljubavi, Blizance čeka veliki korak

12. lipnja 2017. 0 By Admin

Šta vas očekuje od 12. do 18. juna 2017. godine prema položaju zvezda?

 

Ovan

Iako je odnos sa voljenom osobom ušao u jednu znatno mirniju fazu i između vas dvoje i ove sedmice stoji velikim delom sklad, ali i jačanje emotivno-seksualne povezanosti, ipak može u nekoliko navrata biti “padova”. Uglavnom će do toga dolaziti zbog nerazumevanja ili nemogućnosti da se uskladite kada su neki zajednički planovi u pitanju. Ipak, ove će trenutke biti lako prevazići, jer će potreba za očuvanjem mira i stabilnosti i kod vas i kod partnera biti naglašenija od potrebe za dokazivanjem ili raspravama.

 

 

Ukoliko ste usamljeni – kontakt sa osobom koja vam se dopada čas funkcioniše besprekorno, čas naletite na prepreku ili nešto što ćete vi smatrati blokadom sa njene strane. Ne odustajte od simpatije i nemojte pokleknuti na nekim sitnicama, za koje ćete se vrlo brzo uveriti da su zaista minorne. Imate šansu da tokom ove nedelje uđete u lepu, novu emotivnu priču.

 

 

Što se posla tiče vaše polje komunikacije, dogovora, kontakata sa drugima – jako je naglašeno Suncem i Merkurom, ali istovremeno i u opoziciji sa retrogradnim Saturnom. To znači da povremeno može dolaziti do zastoja, nekih neizvesnih momenata, čak možete biti i odbijeni od strane poslovnog partnera i naleteti na “zatvorena vrata” kada su dogovori u pitanju. Iako će vam ovo donositi nervozu i pritisak, sami ste svesni da je sada neophodno da sačuvate hladnu glavu, miran stav, ali i da ne odustanete tek tako lako. Sve ovo se da prevazići brže nego što mislite, a imaćete pomoć i podršku od nekih osoba. Moguće su alergijske reakcije ili blaže prehlade kod mlađih Ovnova.

 

Bik

Zauzeti Bikovi su konačno u fazi kada sve funkcioniše baš onako kako bi trebalo i kako to oni žele. Odnos sa voljenom osobom je više nego dobar i vi i partner ste spremniji na prilagođavanje i ustupke jedno drugom i možete se lako dogovoriti oko svega. Manjih problema bi moglo biti kod onih koji rade zajedno ili su u nešto nestabilnijoj finansijskoj fazi.

 

 

Tu će dolaziti do ubeđivanja, moguće čak i uvređenog ćutanja, ali na svu sreću sve će biti kratkotrajno. Ukoliko ste slobodni prošlost ostavite iza sebe jednom za svagda i okrenite se ljudima koji su u vašoj blizini. Evidentno je da udvarače imate, a ne možete poreći da na nekog od njih istinski reagujete i da vam se jako dopada. Zato se prepustite i dozvolite sebi da uživate. U svakom slučaju potrebno je da budete u pokretu i okruženi poznatim, ali i novim licima. Sam početak sedmice može doneti nerviranje na poslu i veću količinu obaveza koju niste očekivali. Iskulirajte ovaj dan, jer će ostatak nedelje biti više nego dobar po vas. Nemate većih prepreka ka onome što želite da ostvarite, i jedino što vam može smetati jeste tempo odvijanja nekih planova.

 

 

Na ovo ne možete nešto naročito da utičete, bitno je da ste u fazi kada možete svoje strpljenje i upornost i nagraditi ostvarenjem i rezultatima. A toga će svakako biti. Mogući su kontakti sa više poslovnih partnera, kontaktiranje novih saradnika, a neki od vas imaju pred sobom i kratka poslovna putovanja. Umete da zaradite pare i to ćete itekako primenjivati tokom ove sedmice. No, ono što je ostalo neplaćeno ili “zaboravljeno” svakako će doći na dnevni red. Očekujte da ćete nekoliko puta tokom ove nedelje morati da “zagrabite” u svoj novčanik više nego što ste planirali ili što vam se dopada. Vaše zdravlje je dobro, jedino stoji preporuka što se ishrane tiče. Ne preterujte ni u čemu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6