HOROSKOP OTKRIVA: 7 vrlina svakog znaka,  7 razloga zbog kojih ne možemo da ih ne volimo!

HOROSKOP OTKRIVA: 7 vrlina svakog znaka, 7 razloga zbog kojih ne možemo da ih ne volimo!

12. lipnja 2017. 0 By Admin

RAK

1. Iz Raka zrači svojevrsna nežnost i zanimanje za druge ljude. 2. Rak će se uvek truditi da ugodi drugima. 3. Ima neverovatan instinkt i odmah će prepoznati ako nešto nije u redu s vama, bilo da ste tužni ili ljuti. 4. Ako vas Rak pita: “Kako si”, on zaista želi da čuje iskren odgovor na pitanje. 5. Njiegov uvrnut smisao za humor pravo je osveženje. 6. Rak poseduje jaku unutrašnju snagu i uz njega se lako osećate sigurno. 7. Rak će vam otvoreno pokazati koliko vas voli i koliko mu značite…

 

 

LAV

1. Lav u sve segmente života unosi adrenalin i zabavu. 2. Lav voli život i ljude, a taj njegov entuzijazam je zarazan. 3. On je istinski romantičar i naučiće vas da cenite sitne znakove pažnje i svu lepotu ljubavi. 4. Lav je zaštitnički raspoložen prema ljudima koje voli. 5. Šarm Lava mu pomaže da se izvuče iz gotovo svake nezgodne situacije. 6. Ako se Lav zaljubi u vas, osećaćete se kao najljepše i najpoželjnije biće na planeti. 7. Ljudima koji ih ne poznaju mogu delovati čudno.

 

DEVICA

1. Pripadnici ovog znaka su duboki, osećajni i promišljeni ljudi. 2. U trenutku potrebe, Devica će se prva stvoriti na vašim vratima bez poziva. 3. Devica će vam spakovati ormar, srediti garažu ili kuhinju – i to će im biti zabavno. 4. Devicu nikad nećete čekati,ona će uvek doći pet minuta ranije. 5. Devica voli da bude o svemu obaveštena, ili ide u potpunu suprotnost i povlači se u sebe. 6. Uvek su organizovani. 7.Device uvek imaju plan što ih drastično razlikuje od ostalih.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4