Kaži joj ovo i zaradićeš teške telesne povrede: 10 stvari od kojih žene polude u momentu..

Kaži joj ovo i zaradićeš teške telesne povrede: 10 stvari od kojih žene polude u momentu..

12. lipnja 2017. 0 By Admin 1

10 stvari od kojih žene polude u momentu: Prestup – Naizgled bezazlene rečenice poput „izgledaš umorno”, „opusti se” ili „šta ima za ručak” nalaze se na top-listi fraza koje žene dovode u stanje histerije.

 

Večita misterija je zašto je uvek poslednja stvar koju želite da čujete upravo prva rečenica koju vam upućuje muškarac iz snova.
Posebno je zanimljivo zašto žene imaju razvijen osećaj gađenja za neke od najdosadnijih fraza koje postoje u jeziku i zašto ih čak i dobronamerni komentari čine nervoznim. Saznajte kojih 10 rečenica žene ne žele da čuju i koje izgovarate na sopstvenu odgovornost.

 

 

Šta ima za ručak?

Još je donekle podnošljivo kad to pitaju deca, kada se vraćaju kući umorna od celodnevne jurnjave. Ali kad vas to pita dragi suprug, pa još zove usred radnog vremena da bi to pitao ili šalje SMS u trenutku kada ste ludi od svih drugih poslova…, to nevino pitanje zaista može da iznervira.

 

 

Hoću, ali malo kasnije

To je fraza koja je u genetskom kodu svakog muškarca ili deteta – i nepogrešivo je koriste kada god ih molite da vam malo olakšaju život. Mogu li da isprazne mašinu za veš, da li će odneti smeće, mogu li da pomere svoje papuče sa sredine sobe, mogu li napokon da urade nešto i ako ga ne pitate. Oni, naravno, hoće sve da urade, ali kada god da ih pitate, uvek je pogrešan trenutak.

 

 

Danas super izgledaš

Na prvu loptu taj kompliment zvuči sasvim prihvatljivo. Ali kad bolje razmislite, odmah čujete žaoke. Danas? Zašto danas? Želi li on da na taj način prokomentariše kako sam izgledala juče? Ili možda prejudicira da ću sutra, nakon što današnja čarolija mine, ponovo izgledati bezveze? Da barem nije rekao „danas”…

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3