Kaži joj ovo i zaradićeš teške telesne povrede: 10 stvari od kojih žene polude u momentu..

Kaži joj ovo i zaradićeš teške telesne povrede: 10 stvari od kojih žene polude u momentu..

12. lipnja 2017. 0 By Admin 1

 

Drmaju te hormoni

Ultimativni muški bezobrazluk. Kad god izazovu naš pravedni gnev svojim ponašanjem ili ne mogu argumentima da pobiju to da žena ima puno pravo da bude uzrujana, oni se vade na hormone. Kao da nikada nisu pogrešili, nego su žene tempirane hormonske bombe koje eksplodiraju iznenada i bez povoda, a barem jednom mesečno.

 

 

Jesi li uključila grejanje?

To nije pitanje, nego optužba. I uvek je potežu muškarci. Zar su centralno grejanje izmislile žene za žene? I zašto muškarci smatraju da je termostat sprava koju smeju da diraju samo u slučaju najveće nužde? Ponekad deluje kao da muškarci ne odobravaju upotrebu grejanja sve do polarnih hladnoća.

 

 

Opusti se

To zapravo znači – prestani da histerišeš. On u stvari želi da naglasi da ste nedorasli situaciji pa vam „suptilno” govori da morate duboko da udahnete i brojite do deset i unazad da biste mogli da nastavite razgovor.

 

 

Neuredan ti je auto

Da, upravo oni koji su specijalisti da unesu nered u svaki kutak kuće postaju strašni puritanci kada je reč o kolima. Da, na zadnjem sedištu je ostala kesica čipsa, mrvice keksa koje je jeo naš sin, zgužvane stare karte za bioskop… ali sve je to zato što smo svestrane i kola nam služe za stotinu različitih stvari. Insistiranjem na čistoći kola samo pokazuju koliko su neuviđavni prema našim brojnim obavezama.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3