Kaži joj ovo i zaradićeš teške telesne povrede: 10 stvari od kojih žene polude u momentu..

Kaži joj ovo i zaradićeš teške telesne povrede: 10 stvari od kojih žene polude u momentu..

12. lipnja 2017. 0 By Admin 1

 

Moja mama najbolje kuva

U suštini, koga je briga za to što njegova mama najbolje kuva. I svima je jasno da ne možemo da se takmičimo s kuhinjom njegovog detinjstva, začinjenom nostalgijom i uspomenama na vreme kada je on bio središte njenog sveta. Uostalom, ko ima vremena da pravi štrudlu od jabuka kad može da se kupi u svakom supermarketu? I pitanje svih pitanja – zašto ćerke nikada ne govore da njihove mame najbolje kuvaju nego uvek sinovi?

 

 

Šta si to uradila s kosom?

Kad je u pitanju kosa, muškarci jednostavno ništa ne shvataju.

Zašto jednostavno ne kažu: sviđa mi se kako si izvukla pramenove. Možda zato što muškarci više vole da se ništa ne menja. Preporuka za muškarce: ako sumnjate da je odabranica vašeg srca upravo stigla od frizera, nemojte da budete toliko sumnjičavi i ne mrštite se na svaku inovaciju. Zato i služe frizeri – da ne izgledamo uvek isto.

 

 

Maco!

Čudno je to – žene bi trebalo da budu zadovoljne kada ih upoređuju s umiljatom životinjom. Ali, s druge strane, možete li da zamislite životinjski ekvivalent kojim bismo zvali muškarce? Lave? Tigru? Pastuve? Zvuči idiotski, zar ne? Pa ni mace ne zvuče mnogo pametnije, jedina je razlika u tome što smo se navikle.

 

 

sumljam.com

Stranice: 1 2 3