ŠTA ŽENE OČEKUJU OD VEZE: Djevica želi da ima sve pod kontrolom, Vaga da bude pažena i mažena, Ribe vječiti romantici..

ŠTA ŽENE OČEKUJU OD VEZE: Djevica želi da ima sve pod kontrolom, Vaga da bude pažena i mažena, Ribe vječiti romantici..

12. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Žena Vaga je mudra

 

Vaga je privlačna i ženstvena, a njen je suprug neretko vrlo slab na njen šarm. Mogli bismo reći da manipuliše njime, ali ona to ne radi u zloj nameri. U braku teži harmoniji. Uživaće u kućnim zadacima poput kuvanja i pospremanja, ali postaće mrzovoljna čim primeti da se to ne ceni dovoljno.

 

Od supruga očekuje da je mazi i pazi, a spremna mu je isto uzvratiti. Želi redovan seks, ali često joj je libido manji nego onaj od supruga – ona svoju energiju potroši na razna druženja i obaveze.

 

 

Žena Škorpija

 

Pripadnica ovog znaka ozbiljno doživljava brak – u njega neće ući ako nije posve sigurna da je partner baš onaj pravi za nju. Napraviće sve da bi usrećila porodicu, a s druge strane imaće i puno zahteva od muža – očekuje njegovo obožavanje.

 

Ljubomorna je i posesivna, ali samo dok joj je stalo, ako posumnja da je izgubila njegovo interesovanje proradiće ponos pa može zanemariti svoju ljubav i otići. Želi odnos pun strasti i mrzi rutinu, pa joj pasivni partner ne odgovara, ona želi nekog za pustolovine, putovanja, izlaske, vatrene noći…

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6