ŠTA ŽENE OČEKUJU OD VEZE: Djevica želi da ima sve pod kontrolom, Vaga da bude pažena i mažena, Ribe vječiti romantici..

ŠTA ŽENE OČEKUJU OD VEZE: Djevica želi da ima sve pod kontrolom, Vaga da bude pažena i mažena, Ribe vječiti romantici..

12. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Žena Vodolija je zaigrana

 

Pripadnica ovog znaka zapravo je jednostavna i prijateljski raspoložena, u toj meri da je nepoznanica za muškarce navikle na skrivene igre. Teško ulazi u brak jer ceni slobodu, ali ako u njega uđe znači da zaista želi to za celi život.

 

Otvorena je sa osećanjima i potreban joj je partner koji ima svoja interesovanja kako bi zadržao njeno, a najveći joj je strah pasivan suprug koji će ju ljubavlju i pažnjom zatvoriti u zlatan kavez. Kao roditelj je nekonvecionalna i puna ljubavi, pravi prijatelj detetu.

Žene Ribe su romantici

 

Ribe su idealan “materijal” za brak – u ljubavi su spremne da ispune svaku želju svog partnera, a posvetiće se stvaranju toplog doma i porodice. Potreban im je jak partner koji će im biti oslonac kroz život, a iako može izgledati kao da ih on vodi, energija i ideja Ribe su to što sve pokreće.

 

Cene romantiku ali ne na tipičan način, a ako ih njihov partner zanemari – povlačiće se u sebe i njihova će ljubav postupno umirati, a one će misliti kako su pogrešile. Za decu će učiniti sve, pa i izaći iz lošeg braka da ne gledaju lažnu sliku ljubavi.

 

magic-whisperer.info

Stranice: 1 2 3 4 5 6