ŠTA ŽENE OČEKUJU OD VEZE: Djevica želi da ima sve pod kontrolom, Vaga da bude pažena i mažena, Ribe vječiti romantici..

ŠTA ŽENE OČEKUJU OD VEZE: Djevica želi da ima sve pod kontrolom, Vaga da bude pažena i mažena, Ribe vječiti romantici..

12. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Žena Strelac ne voli monotoniju

 

Pripadnica ovog znaka u ljubavi je strastvena, spontana, pa čak i zahteva previše – ali to se smiruje čim uđe u brak. Ona je mudra i racionalna životna partnerka koja ne puca pod pritiskom i neko je koga biste uvek želeli kraj sebe za podršku i rešavanje problema.

 

Ne očekuje bajke u braku, najvažnija joj je saradnja i prijateljstvo. Ipak, neće podneti monotoniju u krevetu i sa te strane želi supruga koji će se truditi u seksu i održavanju strasti. Deca su joj vrlo važna i ponekad im se zna previše posvetiti pa zanemaruje supružnika.

 

 

Žena Jarac ima velik libido

 

Ona ima tradicionalne stavove, a čega se god prihvati želeće da bude najbolja, pa život sa njom može ponekad izgledati kao takmičenje u kojem treba zadovoljiti stroge kriterijume. Ne voli nepridvidive situacije i želi da kontroliše sve što može ugroziti finansijsku sigurnost.

 

Seks joj je izuzetno važan, libido joj je velik i odbijanje loše deluje na njen ego. U ljutnji je rezervisana, hladna i proračunata. Treba joj puno pažnje i ljubavi da bi se osećala sigurno. U podizanju dece je pravi učitelj za život.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6