Muškarca u ovom horoskopskom znaku zovu PAPUČAR, jer čini apsolutno sve da usreci voljenu ženu…

Muškarca u ovom horoskopskom znaku zovu PAPUČAR, jer čini apsolutno sve da usreci voljenu ženu…

13. lipnja 2017. 0 By Admin

LAV

On: Potrudiće se da vas zadivi već pri prvom susretu, pričama o svojim uspesima na školskim takmičenjima i sportskim terenima. Ako ga kojim slučajem budete pitali koji je znak, budite sigurni da će vam odgovoriti: “A zar se to ne vidi?“ Džentlemenski maniri i osećaj da su svi pogledi uprti u vas kada ste sa njim, učiniće da se pored njega osetite kao da ste na vrhu sveta.

 

 

Ona: Pleni atraktivnom pojavom, pozom i stavom u kojem ćete prepoznati i malo glume, sve će vam se neodoljivo dopasti do te mere da ćete zadivljeni slušati čak i zveckanje njenog nakita. Svejedno da li je kosu skupila ili pustila da joj slobodno pada po ramenima, ona svoju ljupku glavicu drži kao da na njoj ima krunu. Iako uživa u divljenju udvarača i obožavalaca, dopustiće vam da je osvojite samo ako ona proceni da ste vredni njene pažnje.

 

 

DEVICA

On: Već pri prvom susretu potrudiće se da vas zadivi poznavanjem većine tema iz oblasti nauke, privrede, ekonomije, automobilizma, građevinarstva, ali i praktičnih detalja iz svakodnevnog života. Strpljivo će vas slušati dok mu se budete jadali zbog male plate, ropskog rada i nerazumevanja vašeg šefa, pa ćete vrlo brzo shvatiti da će odana Devica uvek biti tu kada vam je potrebna.

 

 

Ona: Ljupka je, pričljiva, pomalo uzdržana što je čini intrigantnom za suprotni pol, često manekenski građena pogotovo dok je mlada, pa lako zavodi i osvaja muškarce u kojima se rađa želja da je, tako dragocenu sačuvaju samo za sebe. Ume pomno da vas sluša dok joj pričate o bilo kojoj temi, a pogotovo je osetljiva na tuđu muku i probleme, pa ćete u njoj uvek imati „rame za plakanje“.

 

nastavak na sledecoj starnici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6