Muškarca u ovom horoskopskom znaku zovu PAPUČAR, jer čini apsolutno sve da usreci voljenu ženu…

Muškarca u ovom horoskopskom znaku zovu PAPUČAR, jer čini apsolutno sve da usreci voljenu ženu…

13. lipnja 2017. 0 By Admin

VAGA

On: Pre bilo kakvog zavodničkog poduhvata ili osvajačkog pohoda, potrudiće se da mu kosa bude besprekorno čista, a garderoba makar sportski elegantna. Jer neće se osećati dovoljno dopadljivim, ako nije zadovoljan sopstvenim odrazom u ogledalu. Uz njega ćete se uvek osećati kao prava dama, a on će vam džentlmentski ljubiti ruku, pridržavati mantil, otvarati vrata, poklanjati bombonjere i cveće i deliti komplimente.

 

 

Ona: Kao rođena zavodnica, zadovoljna je ako primeti da već pri prvom susretu ne skidate pogled sa nje, jer uživa u divljenju okoline, iako često glumi uzdržanost. Zbog urođenog šarma, muškarce osvaja sa lakoćom, pa joj je često neprijatno kada treba da odbije nestrpljivog, dosadnog ili nametljivog udvarača. Nevaspitanje i vulgarnost ne podnosi, pa ume da na opšte iznenađenje uzvrati istom merom.

 

 

ŠKORPIJA

On: Zavodi pogledom i dodirom i nema te žene koju ne može da osvoji. Jer, njegova želja jača je od svih prepreka nepremostivih okolnosti, pa će i ono što bi nekog drugog ometalo, za njega biti izazov. Ni njegov izgled, ni njegove godine nikada nemaju veze sa njegovom moći zavođenja i osvajanja, jer je pravi magnet za žene: dovoljno galantan, dovoljno tajanstven i dovoljno uporan, pa mu retko koja dama može odoleti.

 

 

Ona: Bira, zavodi, osvaja i ide dalje, čim makar na trenutak prestanete da zadovoljavate njene stroge, pre svega erotske kriterijume. Opasna, strasna i neumoljiva, želi da muškarac koga izabere, bude njeno vlasništvo, ali se problem javlja kada takvih muškaraca ima više od jednog. Ne zavaravajte se da ćete vi tada ostaviti nju, jer ona ne čeka da bude ostavljena.

 

nastavak na sledecoj starnici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6