DEVICA– Mesečni horoskop za jul..

DEVICA– Mesečni horoskop za jul..

14. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Razgovarajte što više sa voljenom osobom o svemu što vam se čini važno za napredak vaše veze. Otkrićete da vaš partner slično razmišlja o onome što bi mogli da vam budu prioritetni zajednički ciljevi u narednom periodu. Osim važnih pitanja, razgovaraćete i o međusobnim potrebama i prijaće vam da podelite jedno sa drugim ono što osećate.

Potrebno vam je više zajedničke zabave kako se u vašu vezu ne bi uvukla monotonija koja bi prouzrokovala zahlađenje. Posvetite se nešto više i porodici i rešavanju porodičnih pitanja. Organizujte izlazak sa partnerom na mesto koje oboje volite da posećujete. Prijalo bi vam i da otputujete zajedno na kraći odmor ili bar vikend u prirodi.

Ako ste slobodni:

Prići ćete osobi koja vas privlači i započećete razgovor, pokazaćete inicijativu. Dobićete pozitivan odgovor i započeti viđanje uz razgovore o zajedničkim interesovanjima. Polako ćete da se zbližavate i primetićete da sve ide u željenom pravcu i da je veza moguća. Kada budete pred odlukom da li ćete započeti vezu, primetićete da je druga osoba na neki način zahtevna i da vrši pritisak na vas. Počećete da osećate nezadovoljstvo. Nije sigurno da ćete pristati na vezu.

Nešto starije Device biće u nedoumici da li da se posvete ličnim ciljevima ili da više vremena provode sa osobom koja ih stalno zove da se viđaju i druže, a koja im prija i sviđa im se. Bilo bi mudro da ne propustite pruženu šansu za ljubav.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3