KRATKA ISTINA O HOROSKOPSKIM ZNACIMA: ŠKORPIJA PUNA ENERGIJE I SJAJNO SE LJUBI, OVAN OTVOREN I DOPADLJIV…

KRATKA ISTINA O HOROSKOPSKIM ZNACIMA: ŠKORPIJA PUNA ENERGIJE I SJAJNO SE LJUBI, OVAN OTVOREN I DOPADLJIV…

14. lipnja 2017. 0 By Admin

Rak

Sjajno se ljubi. Dobro izgleda. Jedinstven u svojoj zaljubljenosti. Romantičan. Najbrižnija osoba koju ćete upoznati u životu. Kreativan. Većinom su umetnici ili sumanuti, ali cenjeni govornici. Usavršili su seksualnu tehniku i praktikuju je često. I to nasumce. Potpuni ludaci. Zabavni i često članovi stranke ili udruženja. Ako vas Rak uzme pod svoje i otvori vam srce, ostaćete tamo zauvek. Spontan. Nije agresivan, ali isprašiće vas ako mora. Neko koga biste trebali zadržati.

 

Lav

Odlični sagovornici. Atraktivni i strastveni. Opušteni. Uglavnom srećni, a kad su nesrećni, onda postaju mrzovoljni i detinjasti. Lavov problem postaje svačiji problem. Većina ih je predvidljiva i monotona. Zna se zabavljati. Dobar je u gotovo svemu. Odlično se ljubi. Otvoren. Prizeman. Odan. Privlačan. Glasan. Voli duge veze. Brbljav. Divan kad se preda

 

Djevica

Dominantna u vezama. Uvek mora imati zadnju. Brižna. Pametna. Glasna. Verna. Prijatna za razgovor. Sve je što ste oduvek hteli. Lako joj se ugodi. Voli kocku i rizike generalno. Misli da sve zna i najčešće je u pravu. Ima poštovanja prema drugima, ali lako će ga izgubiti ako učinite nešto zbog čega će izgubiti poverenje. Nikad ga neće vratiti. Ne oprašta i ne zaboravlja.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4