KRATKA ISTINA O HOROSKOPSKIM ZNACIMA: ŠKORPIJA PUNA ENERGIJE I SJAJNO SE LJUBI, OVAN OTVOREN I DOPADLJIV…

KRATKA ISTINA O HOROSKOPSKIM ZNACIMA: ŠKORPIJA PUNA ENERGIJE I SJAJNO SE LJUBI, OVAN OTVOREN I DOPADLJIV…

14. lipnja 2017. 0 By Admin

Vaga

Ljubazna prema svima koje upozna. Smiješna i slatka. Neguje jedinstven izgled. Najbrižnija osoba koju ćete upoznati. Ipak, nije tip osobe sa kojom se želite sukobiti. Mogli biste završiti u suzama. Može izazvati haos kao što ga može i sprečiti. Veran prijatelj do samog kraja. Može zamerati godinama. Želite je na svojoj strani. Odlična u sportovima, fanatik za ekstremne sportove. Vrlo kreativna. Beznadni romantik.

 

 

Škorpija

Veoma lepa. Obožavaju viceve. Ima sjajan smisao za humor. Sve će isprobati barem jednom. Vole kad im se ugađa. Puni energije. Predvidljivi. Sjajno se ljube. Uvek dobiju ono što žele. Privlačni. Vole duge veze. Brbljavi. Obožavaju žurke, nekad i previše. Obožavaju novac i dobri su u stvaranju novca, ali jednako su dobri i u trošenju. Vrlo zaštitnički nastrojeni prema voljenima. Veliki radnici. Sjajni prijatelji, ali ako ih razočarate, prijateljstvo je mrtvo. Romantični. Brižni.

 

 

Strijelac

Spontan. Sjajnog izgleda. Retka biljka. Vole duge veze. Pružaju puno ljubavi. Samotnjaci. Lako izgube strpljenje i ne podnose laži. Ako su loše raspoloženi, klonite ih se u velikom luku. Lako se uvrede i zauvek pamte uvredu. Duboko vole, ali ne pokazuju to uvek jer smatraju da je to znak slabosti. Imaju mnoge strahove, ali ih neće pokazati. Vrlo romantični. Ljubazni prema svima koje upoznaju. Blesavi, zabavni i dragi. Jedinstvenog izgleda. Najbrižniji ljudi koje ćete ikad upoznati. Sjajni u krevetu. Ne želite ulaziti u sukobe sa njima.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4